Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nove cizme za zimu :D <3

clipboard01hc.png

:sneskoz::zgrudvanje:

Vise sam dobila na poklon, nego sto sam kupilaz:)
Cizmice na platformu u Blancu, 2 haljine u H&M, Benetton sorc, kais sa srculencetom u Blancu, sestri cizmice u istoj radnji i jahacki sesiric u H&M.
Braon koznu jaknu.
I dve kosulje TM Lewin od mog:heart: Mnogo su lepe, bas sam se odusevila.

Ovo:
kate_kate-moss.jpg

Inace je neko nenormalno snizenje toaletnih voda u Liliju, pa nisam izdrzala.
Mislila sam prvo da kupim Cat de luxe od Naomi Kempbel koji je jos vise snizen pa sam se u poslednjem trenutku predomislila posto mi se vise svideo font na ovoj flasici.
Inace je obican cvetni miris, onako pomesano jasmin, ruza i ljubicica... Sveze, za svaki dan.
:)

Danas sam isla u onaj veliki Rodic kod Zmaja da kupujem za Bozic i onde preko puta u Glum up-u castim sebe tasnicom.Skroz je mala , nema dugacku drsku, vec onu kracu da se nosi u ruci, ali je prilicno siroka pa moze plitko na rame. Ja i inace ne volim velike tasne, jer sam mala i ne stoje mi-kao da nosim putnu torbu.Nije bila skupa..1900, 00-moguce je da su i oni snizili cene .

Ipak , spremam se za snizenje u Carpisi, moram uzeti i tamo jednu sto mi se svidela :rumenka:

Poslednja izmena:
Ja sam sad u Trstu uzela torbu u Carpisi, na sniženju, za 20ak evra -
ali veliku, divnu, ima one dve male ručke, a može i da se nakači velika za rame.
Ima dva spoljašnja džepa, sa svake strane po jedan, i veliki centralni koji je unutra podeljen na dva dela

DSC00239.jpg
DSC00240.jpg

Samo je mnogo tamnija u prirodi, valjda je od blica ovako svetla

I nove cipelice, lepše u prirodi ne mogu nikako da ih uhvatim

DSC00236.jpg
DSC00233.jpg

...i meni se dopadaju bas...prelepe su, ako uspem da ugrabin na rasprodaji
jednu koju sam gledala vec duze vreme bice super...moze da se nosi i u
ruci ili onako preko ruke..a moze i onaj dugi kajis da se stavi pa onako na
sa strane na kuk..ako sam dobro objasnila....ali kakve sam ja srece, pitanje
je hoce li ih biti dok ja odem....

stanje