Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
10epopc.jpg

pokloncic :)

koliko ti imas te sminke sa sljokicama itd? jel znas da to ima rok trajanja? kad sve to potrosis? ja se sminkam svaki dan pa mi jedna senka traje godinu dana...

Hehe, ovako:
Imam maskaru, dva laka za nokte, tri senke, dva sjaja za usne, puder (zapravo sjaj za lice), tri losiona i dva spreja za telo sa sljokicama... Mislim da je to to od sljokica stvari :)

Sve je sveze kupljeno (i proizvedeno, uostalom), traje tri godine i, s obzirom da se radi o markama poput Deborah, Top Ten, Oriflame, a s njima imam dobra iskustva, verujem da ce biti postojano i dugotrajno :) Nece se baciti... ;) :heart:

Kupila sam Too Faced lip bronzer - Sbow bunny :heart: Prelepo izgleda, a i divno mirise...

Dva mini Sephora spreja za telo - coconut milk, mmm, moj omiljeni!!! :zaljubljena:

Mindjuse u Sixu, poksam li da ih opisem, ruzno ce zvucati, a sjajne su... :aha:

I casopis, za uzivanje u peni i modi malo kasnije... :manikir:

zimsku jaknu!!! mnogo sam srećna jer ne moram više da je tražim, dosad sam samo tražuckala, trebala mi dugačka, te ili košta 20ak hiljada, ili ako je pristojna cena, imaju samo crnu - a ja crne jakne i kapute nosim od prvog srednje i hoću da se izvučem iz toga.

uspela... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back