Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupila sam jako lepu ljubicastu ruzu u Peacocksu kao modni detalj, moze da se nosi i kao snala i kao bros, predivna je, savrseno ide uz teksas jaknu :heart:

Zatim sam se prosto zaljubila u predivan beli bolero u P...S...Fashionu-u, tako mekan i nezan, a stoji :zaljubljena:
Moze i uz farmerke i na elegantnu haljinu... Mazim ga o onraz koliko je lep materijal...

I Max Factor Bronzing Powder, posto sam sva u fazonu blage preplanulosti, cokoladnog tena, ociju, kose i usana :)

I, da, novi broj Sensa magazina :)
mjenjas rasu?

ja...jedem mileram i kefir, al ne jedem lajt proizvode
i one biljne uzase ...ono dje najgora masnoca fejkuje sir i slicno...
+ obicno ulje gotovo da i ne koristim...
jedini...porok mi je rama margarin, al to me ufati ono...jednom godisnje : )

slanina je moj slatki greh :zaljubljena:
masno ne volim inace, kupujem i mleko, pavlaku, kiselo m., kefir sa najmanje masnoce ... sir volim :aha:

sportsku opremu .... ski opremu :zper:

Poslednja izmena:
zilete... vise volim zilete za muskarce,bolje su uradjeni....

Prilozi

• 001.jpg
    001.jpg
    24,9 KB · Pregleda: 3

Čega sve nema unutra!Preslatko.Jedva čekam da počnem da ga popunjavam :zaljubljena:

Da, i krevetac i komodu :)

:heart: Uzivaj :) :kiss:

Ja sam kupila na snizenju na jesenju kolekciju u P....S....Fashion-u par prelepih, dugackih rukavica bez prstiju, pletene su i bez boje, sa jako diskretnom zlatnom, imaju onaj kikica rad koji obozavam :)

Iz novogodisnje kolekcije sam kod njih kupila predivnu ogrlicu koja je kao iz bajke :zaljubljena:

Stavila sam je sad cak i uz pidzamu koliko mi se svidja, mislim i da cu spavati sa njom na sebi :heart:

Preslatku roze masnicu za kosu na crne tufnice, skroz je kjut, slaze mi se savrseno uz moj baby doll :heart:

Top Ten svetlucave sprejeve za kosu i telo sa zlatnim i srebrnim sljokicama (znam da zvuci napadno, ali sve zavisi kako se nanosi, moze tek negde-negde da zacakli i to izgleda jako sarmanto i simpaticno, prevenstveno u kosi isfeniranoj talasasto ;)) i losion za telo koji kozi daje jako lep, neupadljiv sjaj, a znatno je ozivi, narocito u vecernjoj haljini :) Ramena se jako lepo presijavaju, blago a efektno... Isitce se njihova negovanost i plus divno mirise, kao obicna krema za decu...

Na akciji sam kupila predivan Schauma sampon i balzam sa mirisom kokosa, jedva cekam da operem kosu, da isprobam tu liniju :) Nisam je ranije koristila.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back