Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prelepu providnu sarenu bluzu (ispod koje cu naravno da oblacim top), to je ona sto se nosi na ramenima :heart:
Roze brus sa animal printom (ali je skroooz romantican i sladak, uopste nije degutantan) :zaljubljena:
Majicu "Extreme intimo" - bila je to :heart: na prvi pogled :aha:
I jos jednu crnu majicu sa crnom cipkicom za spavanje :)

Ja sam bila u Italiji od cetvrtka do nedelje..pa sam prekrsila svoje obecanje...Kupila sam sandalete Moschino tirkiz...slikacu i nekoliko krpica u Veneziji Massimo Dutiju...tek da se ne vratim praznih ruku...
Btw.u Palmanova Outletu nisam nasla NISTA,i savetujem Novente Di Piave koji je takodje uz autoput ali sa druge strane..kada idete iz Venezije ka Trstu...Mnogo je bolji izbor.:)

evo mog izveštaja sa shopping nighta: prva stanica i posle se ispostavilo najuspešnija - lilly: c-thru emerald (zeleni) za ćerku, puder u prahu, l'oreal mleko i tonik i uz to dobila na poklon elseve šampon, a pošto sam kupila i l'oreal triple active kremu, poklonili su mi i jedan lak za nokte...:lol: to sve samo u lilly. Onda sam svratila u cepter gde su mi kompjuterski odredili kakva mi je koža lica i usput je izašlo koji njihovi preparati mi se preporučuju. Ovo je verovatno više za neku temu od kozmetici, ali pošto sam kupila tu njihovu preporučenu kremu za ogrooomne pare, uz popust 40 %, a ona pakovana u crvenu kožnu kutiju koju "ću posle moći da koristim za nakit", kako su mi rekle prodavačice, onda pripada i ovde.
Kupila sam ćerki dve roze majice jednu u "Todoru", drugu u "Time outu" i knjigu "Mrtvi do mraka" takodje za nju. Imala sam želju da kupim i sebi neku krpicu, ali ništa mi nije "leglo"... I bila mi je kratka noć kupovine, a zanosila sam se da ću da stignem i do Beogradjanke..:hahaha:

Ove letnje cipelice :)
2hyb82.jpg
[/IMG]

Poslednja izmena:
Opremila sina za matursko veče( uz finansijsku podršku babe, dede i tete):dobio klasično predobro odelo, fenomenalnu belu košulju, krv crvenu kravatu i Pierre Cardin cipele-sve je klasika, prilagođena mladosti i vrhunska po kvalitetu. Baš sam srećna što mu sve to lepo stoji i što je umeo da ponese....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back