- Poruka
- 21.194
bas su slatke tasne,ja bih ovu tirkiznu i za plazu.gde si ih uzela?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....................
Pa što sad?
Da, baš su zanimljive patike...
ja sam napravila još jedan konzervativan pazar - bež platnene pantalone, braon baletanke, malo namreškane napred, i maslinasto zelene espadrile, one ženske sa petom i vide se dva prstića... zev zev... al' kad mi se ništa drugo nije dopalo....bar sam poslušno vratila na raf 3 mornarske majice za koje sam se odmah ufatila u radnji... jao, i ovo![]()
ne smem više tašne, a ovo se ne računa
sad moram stalno da visim na pijaci...
bas su slatke tasne,ja bih ovu tirkiznu i za plazu.gde si ih uzela?
Jaomalo sam se prepoznala
Obecala sam sebi pre neku godinu da necu vise da kupujem prugaste majice (kupila 6 takvih u par dana a da nisam ni shvatila da su sve prugaste).
Isto vazi i za cvetice, to je jos gora varijanta, tesko meni ovog leta.
Hmmm.Da, ja sam grozna sa prugama... ali ne nosim cvetiće, skroz sam monotematična... Iako: izbunarila sam neku maminu staru cvetnu haljinu, onako pravu ženstvenu, strukiranu, osnova je bela ali je cela u nekom jako lepom - ko voli - cvetnom dezenu, i juče ja obučem tu haljinu u već spomenute espadrile sa štiklom i pogledam se u ogledalo, a tamo: ŽENA!hahaha, pa ja sam stvarno nenormalna, vidim ja da lepo izgledam u tome... ali kada to stvarno nisam ja... ja sam negde - stilski - između engleskog rudara i francuskog mornara...
![]()
Prelepe pantalone od kepera u Legendu...ima vise boja,toplo preporucujem,
udobne,lagane,super model i jako povoljna cena.![]()
Maxyma,
koja im je cena
i dubina struka?![]()
Cena je 2000 din.Najnovija kolekcija,model je klasican,znaci
prati liniju tela,nisu ravne,malo su uze dole.Super su i na ravnu obucu,
a uz stiklicu mogu biti i elegantna varijanta.Dubina struka je recimo neka sredina,
znaci nisu previse plitke niti su pak mnogo duboke.Materijal je super(keper),extra prijatan
i bas su lagane.Koliko sam ja videla imaju u cnoj,braon i sivoj boji,mozda ima jos neka boja nisam sigurna.Eto toliko,napisala sam malo vise nego sto si trazila,cisto da ne
ides za DZ ako ti ne odgovara.Pozz![]()
Samo hleb i pastetu
Ne mogu da verujem da mi je majka skupila pare iz steka
I opet sam izvisio za nove patike![]()
sta ce ti patike- vidis da si mod![]()
![]()