- Poruka
- 21.194
bas su slatke tasne,ja bih ovu tirkiznu i za plazu.gde si ih uzela?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

....................
...msm da je bilo zadnje.. tanje somot pantalone na šnjiranje, bež boje.Pa što sad?

Da, baš su zanimljive patike...
ja sam napravila još jedan konzervativan pazar - bež platnene pantalone, braon baletanke, malo namreškane napred, i maslinasto zelene espadrile, one ženske sa petom i vide se dva prstića... zev zev... al' kad mi se ništa drugo nije dopalo....bar sam poslušno vratila na raf 3 mornarske majice za koje sam se odmah ufatila u radnji... jao, i ovo![]()
ne smem više tašne, a ovo se ne računa
sad moram stalno da visim na pijaci...
malo sam se prepoznala 
).
bas su slatke tasne,ja bih ovu tirkiznu i za plazu.gde si ih uzela?

Jaomalo sam se prepoznala
Obecala sam sebi pre neku godinu da necu vise da kupujem prugaste majice (kupila 6 takvih u par dana a da nisam ni shvatila da su sve prugaste).
Isto vazi i za cvetice, to je jos gora varijanta, tesko meni ovog leta.
hahaha, pa ja sam stvarno nenormalna, vidim ja da lepo izgledam u tome... ali kada to stvarno nisam ja... ja sam negde - stilski - između engleskog rudara i francuskog mornara... 
kako ćeš da ih nosiš?

Hmmm.Da, ja sam grozna sa prugama... ali ne nosim cvetiće, skroz sam monotematična... Iako: izbunarila sam neku maminu staru cvetnu haljinu, onako pravu ženstvenu, strukiranu, osnova je bela ali je cela u nekom jako lepom - ko voli - cvetnom dezenu, i juče ja obučem tu haljinu u već spomenute espadrile sa štiklom i pogledam se u ogledalo, a tamo: ŽENA!hahaha, pa ja sam stvarno nenormalna, vidim ja da lepo izgledam u tome... ali kada to stvarno nisam ja... ja sam negde - stilski - između engleskog rudara i francuskog mornara...
![]()
Ne vredi ovako...

Prelepe pantalone od kepera u Legendu...ima vise boja,toplo preporucujem,
udobne,lagane,super model i jako povoljna cena.![]()

Maxyma,
koja im je cena
i dubina struka?![]()

Cena je 2000 din.Najnovija kolekcija,model je klasican,znaci
prati liniju tela,nisu ravne,malo su uze dole.Super su i na ravnu obucu,
a uz stiklicu mogu biti i elegantna varijanta.Dubina struka je recimo neka sredina,
znaci nisu previse plitke niti su pak mnogo duboke.Materijal je super(keper),extra prijatan
i bas su lagane.Koliko sam ja videla imaju u cnoj,braon i sivoj boji,mozda ima jos neka boja nisam sigurna.Eto toliko,napisala sam malo vise nego sto si trazila,cisto da ne
ides za DZ ako ti ne odgovara.Pozz![]()

Samo hleb i pastetu
Ne mogu da verujem da mi je majka skupila pare iz steka
I opet sam izvisio za nove patike![]()

sta ce ti patike- vidis da si mod![]()
![]()