gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
paaa...redefiniraju pridjev...ruzno : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo stvar izbora![]()
pa sad...kojim culom se rukovodis pa ono izaberes?
vid nije sigurno...![]()
Dobro,sto bi da se svadjas?Meni se dopada ali to ne znaci da treba da se svidi tebi ili nekome drugom.
Dobro,sto bi da se svadjas?Meni se dopada ali to ne znaci da treba da se svidi tebi ili nekome drugom.
A meni obratnoLuna,
cizmice nisu moj fazon zbog boje, ali torbica jeste![]()
![]()
A meni obratno
Cizmice savrsene za sneg.. Pricaj gde, kako, kada, koliko i to..![]()
Kupila ih u "Planeti" ,kostale su oko 9000dinara i imas ih u crnoj varijanti.Danas sam ih nosila i za ovo vreme su idealne.Marka cizmica je "Dada" a ja njihovu obucu obozavam.
...moja ćerka nosi jedne Dadine patike...dobra je to marka...
Kod Kineza kozne rukavice- lila i to Ruske![]()
Haljince - crno kratko na tanke bretelice![]()
Koliko si ih platila mila i jesu li stvarno kožne?
Koliko si ih platila mila i jesu li stvarno kožne?
Neki mnogo lep zidni sat. Crveni, okrugli sa nekim naslikanim ruzicama i zlatnim brojevima i sa kacaljkom od izuvijanog kovanog gvozdja u obliku srca. Sat je kao za deda mrazovu kucicu, ne znam kako bolje da objasnim!
E, mnogo si lepo ovo rekla! Ti meni delujes kao neko ko se ovim bavi profesionalno! Komentarises modu, stilove, staljinge, trendove i td za neki casopis. Kao u Djavo nosi Pradu......Zvuci romanticno, nezno, starinski...Pravi Sarah Kay ili bakin sat...Svojoj baki sam stalno kupovala sitnice u tipicno tradicionalnom, engleskom stilu - ruzice na porcelanu, nezne, ruzicaste, a u cinijici slatko od ruza, u solji caj od vanile, jabuke i cimeta, a napolju sneg...Nedostaje mi to vreme...