Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko si ih platila mila i jesu li stvarno kožne?

vjerojatno jesu...sad, cija je koza...z:cry:

sto se "umjetnog krzna" tice...uglavnom...rakunski pas...

ova mala sirotinja z:(

MobileZooRaccoonDog.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Raccoon_Dog

Neki mnogo lep zidni sat. Crveni, okrugli sa nekim naslikanim ruzicama i zlatnim brojevima i sa kacaljkom od izuvijanog kovanog gvozdja u obliku srca. Sat je kao za deda mrazovu kucicu, ne znam kako bolje da objasnim!

...Zvuci romanticno, nezno, starinski...Pravi Sarah Kay ili bakin sat...Svojoj baki sam stalno kupovala sitnice u tipicno tradicionalnom, engleskom stilu - ruzice na porcelanu, nezne, ruzicaste, a u cinijici slatko od ruza, u solji caj od vanile, jabuke i cimeta, a napolju sneg...Nedostaje mi to vreme...

...Zvuci romanticno, nezno, starinski...Pravi Sarah Kay ili bakin sat...Svojoj baki sam stalno kupovala sitnice u tipicno tradicionalnom, engleskom stilu - ruzice na porcelanu, nezne, ruzicaste, a u cinijici slatko od ruza, u solji caj od vanile, jabuke i cimeta, a napolju sneg...Nedostaje mi to vreme...
E, mnogo si lepo ovo rekla! Ti meni delujes kao neko ko se ovim bavi profesionalno! Komentarises modu, stilove, staljinge, trendove i td za neki casopis. Kao u Djavo nosi Pradu... z:)z:p

Eto sad moram da okacim svoj novi sat, kad si me vec provalila... Evo!

E, mnogo si lepo ovo rekla! Ti meni delujes kao neko ko se ovim bavi profesionalno! Komentarises modu, stilove, staljinge, trendove i td za neki casopis. Kao u Djavo nosi Pradu... z:)z:p

Eto sad moram da okacim svoj novi sat, kad si me vec provalila... Evo!

...Vratila si me u neka ususkana, toplinom i ljubavlju ispunjena vremena kojih se cesto setim u ovo doba godine, kada se blize praznici i poznati mirisi ispune cula...Hvala ti...:zag::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back