xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Kupih ove danas, samo sa otvorenim prstima. Divne su.
Kada kupim foto-aparat moram da ih slikam da se hvalim malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Poslednje što sam kupila bio je Rauch Peach sok, Nes kafa 3 u 1 Mild i Frikom sladoled od vanile i karamele za goste koje sam imala prethodnih sati.
O, da. Kupila sam i sebi novo moje omiljeno labelo, pošto sam skoro potrošila staro:
![]()
Labelo ti je super, i sama sam imala to, predivno je. 
Moon, slažem se sa aafrodiitom da su neuporedivo lepše od onih koje si ranije okačila kao njima slične.Evo obuca koju dugujem da pokažem, i evo nova dva boršića krpena.
Pogledajte prilog 236328Pogledajte prilog 236329Pogledajte prilog 236330

Bejbi, jako su lepe, idu uz razne odevne kombinacije.

Labelo ti je super, i sama sam imala to, predivno je.
![]()
Dopadaju mi se,nekako imaju stavKupih ove danas, samo sa otvorenim prstima. Divne su.Kada kupim foto-aparat moram da ih slikam da se hvalim malo
![]()
![]()
Slažem se s Afroditom,lepše su nego one na prvoj sliciEvo obuca koju dugujem da pokažem, i evo nova dva boršića krpena.
Pogledajte prilog 236328Pogledajte prilog 236329Pogledajte prilog 236330

Divne

..bas su dobre, ne znam hoce li ti ukrsteni kaisevi da seku nogu kad malo pripece, ali ajde za lepotu se trpi![]()

Hvala...Nosila sam ih danas na 30 stepeni i jako su udobne...kajisici su kozni i ne usjecaju se, bas lijepo idu uz nogu...
A, danas sam kupila novi broj Cosmopolitan-a...

Kupih ove danas, samo sa otvorenim prstima. Divne su.Kada kupim foto-aparat moram da ih slikam da se hvalim malo
![]()
![]()
E, pa lijepa kupovina, nema sta!![]()