Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto je lep karmin... A sta je ovo drugo?

Hvala! :) Ovo je baza, prajmer, stavlja se prije sminkanja. Daje kozi ljepsi izgled, sminka duze traje, otklanja znake umora i za ljepsi ten koze je, te je blagog i svjezeg mirisa, jako fina stvarcica. Mozda zvucim kao neka tv shop reklama , ali je zaista tako, ja sam ga isprobala i stvarno sam odusevljena.
A, evo i link, tu je ljepse objasnjeno. http://www.dior.com/beauty/int/en/makeup/face/concealers/y0880600/py0880600-cconcealers.html

Poslednja izmena:
Naocare za sunce
Malizia vanilla dezodorans
Essence multi action false lash effect maskaru
Miss Sporty Nail Expert Manicure
da probam, Valentina maramice za skidanje sminke
Eveline slim extreem 3d peeling
Fa Nutri skin Acai Berry kupku i mleko za telo
i Balea sampon i balzam za farbanu kosu-da probam i njih
:)

64702379.png

78610037.png

16914753.png

Meni se sviđa ono crveno!
:lol:

Inače ja sam danas samo uzalud trošila pre na bus..
Bila sam do Sixa ali nisam našla za sebe ništa....za ono što mi se svidelo ( torbice) nisam imala trenutno tj imala sam ali nisam htela da trošim jer mi nije hitno.
Svidele su mi se vrlo minđuše ali nemam bušne uši. A zaljubila sam se u neke drvene sovice!
Htela sam prsten i bila voljna da platim ali nisam našla nijedan koji mi se sviđa:(
Ali dobila sam Guaranu Mojito i doručak od drugarice..

Kremu za lice sam kupila za poene, tako da sam je dobila za dz:)
A prugasta haljina je stara

..sako je odlican, crvene pantalnone sigurno lepo stoje, meni se dopadaju sto su crvene...obozavam, a
odavno nemam nista narocito u toj boji, omatorelo se....tu kremu sam videla juce kod nas u jednoj privatnoj
apoteci rekose da je kvalitetna i ne narocito skupa, navodno na prirodnoj bazi bez konzervansa....farbu necu
da kometarisem, inace mi se dopada tvoja boja kose....:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back