Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...knjigu o muzeju Ufici, divne slike, divan tekst, ne mogu da docekam vece da joj se posvetim kako valja. Pronasla sam konacno maslinaste grilonke, uzela jos i dvoje cokoladnih, sasvim tamne i malo svetlije, videla i sjajan brus onako ravan napred sa bretelicama na krajevima pod pravim uglom, sasvim nisko secen i sa ugradjenim korpicama koje nisu odvojene, otici cu sutra da ga uzmem jer konacno imaju moj broj.

Lisca-kupaci-kostimi-2011-571.jpg

za samo 3800 dinara, proslogodisnji model....super sam prosla jer mi treba broj 38E.....muku mucim da nadjem odgovarajuci kupaci....

-prugastu plavo-belu košulju u Indijan šopu za 800 din. Mnogo lepa kad se zakopča do grla i onako odlična za poslovne prilike. Belu, koja mi u stvari treba, još uvek nisam našla...

-teget kardigan sa puf rukavima do laktova (običan puf, bez onog lastiža), utegnutim strukom preko onih kao faltica gore i dole i karnerom ispod struka, mnogo lep i neobičan kroj. StillMode u Bulevaru za 800 din isto neko sniženje.

-drugarici duks bež sa pink slovima Paris, j t'aime i sivom Ajfelovom kulom u Uuupsu.

Toliko za sad!

Zvuči kao savršen za mene, a ne prolazim pored Oops-a nikad, daleko mi je, pa da ne idem da ga možda kupim, a da ne znam bar kakav je. :)

Pa ja sam to dala već isti dan, spakovali su ga čim sam kupila...
Evo, našla sam ti sliku sa fejsa.
Sad vidim da su i slova siva i da je tekst skroz drugačiji... U žurbi sam kupovala, pojma nemam. :zcepanje:

537840_2835992782167_1329641611_32101585_1436272080_n.jpg

Ja sam ovaj bež uzela. Imaju sve boje u Upsu. Koštao je 2000 na sniženju

Slazem se sa tobom ;)

AKo ne gresim, to je Lisca kupaci ili..?

Megi
imaju slicice tog duksa na FB profilu Ops-a (Ops Beograd)

Pa ja sam to dala već isti dan, spakovali su ga čim sam kupila...
Evo, našla sam ti sliku sa fejsa.
Sad vidim da su i slova siva i da je tekst skroz drugačiji... U žurbi sam kupovala, pojma nemam. :zcepanje:

537840_2835992782167_1329641611_32101585_1436272080_n.jpg

Ja sam ovaj bež uzela. Imaju sve boje u Upsu. Koštao je 2000 na sniženju

Hvala obema! :D

Meni se najviše sviđa beli! :D

Sad sam nešto bolesna, ali ću verovatno otići da pogledam kad ozdravim.

Taj butik beše na bulevaru?

Ne znam gde je tačno...

Potražiću. ;)

Jeste, na Bulevaru. Posle Depoa, sa te strane.
Ja kupila haljinicu, onako za svaki dan. Nista posebno. Zapao mi za oko jedan beli laneni sako u H&M, bas je dobro iskrojen. Sutra cu da vidim u drugoj radnji, ovde nisu imali moj broj. A ustvari sam krenula da trazim bele farmerke... Sve naopako:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back