Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
djavo mi ne da mira
ovo+ set prstenja u aldu+ brus u merkatoru + kais
clutch je u drugoj boji, krem+crna
http://www.dodaj.rs/?2q/9d/SrANccJ/26catoggio666.jpg
http://www.dodaj.rs/?o/7/1XrVmzhD/3217101040233.jpg
Baš mi se sviđaju ove tvoje baletanke, ja tražim iste ili bar slične, samo u boji breskve.
Naočare ti super stoje, ali meni se pogled zadržao na bluzi, kako je dobar ovaj detalj na ramenu, mnogo je lepa!
Ovu haljinu, za svadbu na koju cu ici u maju. Jako lepo izgleda kad se obuce :)iako na slici deluje presareno i kicasto ali u prirodi nije.

Pogledajte prilog 231401

Sjajna je, materjal mora da je prijatan i da hladi, odličan izbor, veseo, letnji, ženstven, boja tropskog koktela, voćnog i osvežavajućeg.

Jao Trojo sto su dobre! Samo mislim da bi ti mnogo lepse stajale na podignutu kosu.. :aha:
Mastam o slicnom modelu..

kourtney_kardashian_cat_eye2.jpg

Išla sam na fakultet i u prolećnu šetnju, dan je prijatan i baš lep.

Prvo sam svratila u Lagunu i tamo za oca, majku i mene odabrala sledeće naslove:

Marka Pola od Lorensa Bergrina, Zlato Medičijevih od Patricije Debike Van Der Not, Knjigu lekova Deliverans Dejn od Katrin Hau i Damu u plavom od Havijera Sijere.

Zatim sam, na putu do stana, na pijaci kupila buket narcisa i u radnji Sve za 140 lepu plavu providnu vazu za cveće.

A šta znam...u biti nije loša , znaš ono - nemaš šta da zameriš proizvodu ali nema neki wow faktor i nema ni G od Guarane klasične u sebi :(
U Mojito se ipak nekako osetio taj Guarana šmek , ovde nikako.
Meni čak možda malo više vuče na Red Bull jer ima taj neki voćkasti ukus..
Probaj ipak, nije kažem loša samo je nekako, nah...nije to to.
No sigurna sam da će biti hit na leto baš zbog tog voćnog ukusa:)

Haha meni se bas svidja ovaj Guarana Cranberry, mada sam se odrekla hrane i pica sa aditivima pre par mes.- zbog neke alergije ... a ne jer sam pretenciozna :lol: .. (a salim se)... ali ovo sam morala da probam :) Inace ja ne volim Red Bull jer je presladak kao ni Burn, ni Ultra Energy - isti razlog.

Poslednje sam kupila...Tamno Niksicko Pivo. Obozavam. Znam da nije previse zenstveno... ovo ono ...ali iskreno nema nista bolje od tamnog Niksickog Piva posle teskog dana. :pivce:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back