Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

Mm:heart:
img_7034.jpg

i lancic sa divnim supljikastim srcetom...nisam ni znala da Extrime intimo ima nakit...

Nekako sam se zazelela nakon 2-3 god da opet probam vestacke trepavice. Don't hurt me :rumenko: :D

Odlucila sam se za Ardell, posto su recenzije po netu odlicne a kostaju samo 390 din.
Htela sam Demi Wispies ali to nisu imali pa sam uzela Demi Pixies. Nisu nista wow zelela sam da budu sto prirodnije, ali ipak nekako zanimljive.

ardell-invisiband-demi-pixies-black-350x350.jpg

Mnogo je jednostavnije nauciti staviti vestacke trepavice nego nauciti lepo stavljati tecni eyeliner. Ja sam se jako iznenadila koliko je lako. Ali nista ne vredi ako ne valja lepak. Ako je lepak dobar, mozda vam prvi put ne uspe, mozda ni drugi put ali 3. put cete vec sigurno skontati kako se stavlja.

Vise se radi o tome da deluje zastrasujuce :D , ali ... realno... staviti ove trepavice traje oko 3-5 min, ako vam valja lepak.

sve sam neke džidže kupila, ništa konkretno
labello od jagode
2 para gaćona, jedne su crne čipkane kao polutange, a jedne su neka nedefinisana boja, ni krem ni boja mesa...uglavnom obične su ali jako tanke i ivice su im tanušna čipka pa cenim da se neće ocrtavati, imam brus uz koje mogu da idu
2 ešarpe(ne znam šta mi je odjednom sa njima)
maskaru:rumenko:
i bruno banani toaletnu vodu za u torbu
poslednja 2 me je častila tatina kartica, a prve 3 stavke se vode na mamu :)

pre sa nekom belom majičicom i belim baletankama:)
je l to neki pamuk?
dokle ti dođe?
mislila sam da ti ne voliš ljubičastu

imas fantasticno pamcenje,zaista jako ne volim ljubicastu boju :)
ali meni ne stoji braon,drap,siva,krem,teget i ko luda samo se oblacim kao crvenkapa.ovo je malo iskorak u nesto drugacije
materijal je pamucni zersej
nemam bele baletanke.imam crne,teget,bordo i roza
videcu kad mi krojacica skrati do kolena i kad mi nestanu kraste i modrice koje sam zaradila kad sam sinoc pala na ulici

Back