Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

Ove skecers, domudne su skroz.

2n055k8.jpg

...mnogo lep pamucni materijal za letnu haljinu...1,5m, 330 dinara....kg materijala 1500 dinara....

...slikacu pa cu vam pokazati, na prugice doduse poprecne u nekoliko lepoh boja...jos samo da
nadjem ko ce da mi to sasije...model vec znam koji cu....

..p.s....i mami teget takav materijal sa tankim zelenim prugama za neku letnju suknju onako
komotniju, 1.80m, 370 dinara....

Poslednja izmena od moderatora:
Stigao mi je set besplatnih Alchemy testera. :)

Alchemy je luksuzna organska i prirodna kozmetika, veoma sam zadovoljna testerima koje dobih (u ljupkim staklenim bocicama).

Bez parabena, alkohola, sulfata, petro-hemikalija, parafina, vestackih boja i mirisa, propilen glikola.

Mojoj osetljivoj kozi svakako odgovara iskljucivo prirodan sastav krema.

Mirisu sasvim procisceno, na dasak jasmina i ruzinog drveta, sipurak i nar, lavandu, na starinske bakine sapune.

Probacu dnevni i nocni krem, shea nerafinisani puter i serume i nakon nekoliko dana koristenja znacu sa sigurnoscu da li da pazarim proizvode.

Sjajno je sto se na Alchemy sajtu mogu poruciti besplatni uzorci. :)

Sutra cu u soping osmomartovskih pokloncica. :)

Danas sam prosetala kroz parfimerije, tek da se inspirisem.

evo mene sa izvestajem
nisam postala lepotica,al nisu bacene pare
uvijala sam samo pramenove do lica,zao mi je da ostecujem zadnji deo kose,a i nebitno mi je kako izgleda nazad,kad ja to i onako ne vidim:mrgreen:
stavila sam na najslabije duvanje i kosa mi je bas svilenkasta
inace nisam ovde pisala da sam kupila i alin sampon i losion ,kosa mi mnogo manje opada tokom pranja,a koristim ga tek 5 put

evo mene sa izvestajem
nisam postala lepotica,al nisu bacene pare
uvijala sam samo pramenove do lica,zao mi je da ostecujem zadnji deo kose,a i nebitno mi je kako izgleda nazad,kad ja to i onako ne vidim:mrgreen:
stavila sam na najslabije duvanje i kosa mi je bas svilenkasta
inace nisam ovde pisala da sam kupila i alin sampon i losion ,kosa mi mnogo manje opada tokom pranja,a koristim ga tek 5 put

...e super Smoki, ja sam skoro potrosila bocicu sampona, i kosa jedino opadne kad malo jace zapnem cetkom pa pocupam sama...
..sampon vredi svaku paru...

jel ti cekas tih tri minuta kad naneses sampon?
inace mi sada tokom koristenja ovog stajlera ni jedna dlaka nije ostala na cetki

....u pocetku sam cekala sad nekad da nekad ne....zavisi koliko sam raspolozena, ali posto mi je
kosa duga, dok ja sve to istrljam kako valja, taman prodje ta 3 minuta....

...i sad kad vidim kosu na cetki, to mi je normalno, jer je kosa duga, i neke dlake uvek moraju opasti....

....super, bas mi je drago, nista ruznije nego kad kosa opada pa je nalazis svuda...

Back