Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

Ovo mi je bio prvi put da sam probala nešto od Balee za kosu i oduševljena sam rezultatom!

Pre toga sam prala i negovala kosu L'orealom, Schwarzkopfom, ma ovo je duplo jeftinije, a kosa meka, nežna, poput svile (bukvalno)! :D

Divno miriše, raščešljala sam je kao od šale posle pranja, a inače je to uvek proces koji potraje kod mene kada koristim navodono mnogo kvalitetnije i zvučnije marke, tj. proizvode istih.

Ono čime sam takođe zadovoljna su njihovi gelovi za tuširanje, jedino mi se ne dopadne svaki losion za telo.

Jedan za leto koji sam dobila na poklon mi je bio super, a kada sam ja odabrala jedan, nisam bila srećne ruke.

Takođe, velike pohvale za njihove mirišljave sveće i veoma povoljne omekšivače za veš, na to tamo najviše trošim parice.

...hvala Bambina, onda cu svakako probati....taj sampon, ako ga bude sa nekom drugom aromom...

Vratih se sa puta punih kofera kao i uvek....
Pazarila malo ali kvalitetno:
1. baletanke od zmijske kože x 2 (ciklama i tirkizne)
2. Pismo tašnu uz njih na preklop - nestvarno dobra i uklapa se uz puno stvari.
3. La vie est belle parfem
4. Lancom mleko za skidanje šminke (veliko)
5. Maslinaste cipele sa nitnicama
6. 2 ešarpe
7. 3 pletene kutije univerzalne (konačno sam sredila kaiševe)
8. interesantan pojas sa perlicama

Ako se setim još nečega pišem....

Ah da, i brdo slatkiša za decu:D

:worth: To se zove soping Blok45 :D

Ja danas patike
Q20780-Y_WHITEBLACK1.jpg

I torbu u Carpisi. Smedju s bordo delovima. Al ne mogu da nadjem fotku online

Kupila sam na buvljaku prelep džemper dužine do iznad kolena, čokolada braon boje, sa mekom, belom, nežnom postavom, mmm...

Ima simpatičnu drvenu dugmad i veliku kapuljaču, sve me ženske osobe pitaju odakle mi. :D

Inače, devojka kod koje sam ga našla iz Bugarske donosi neku robu koja nije od one kakva se može naći na svakoj drugoj tezgi, nego baš probere i sve joj je cakano.

- - - - - - - - - -

Pitala me jedna devojka koja je snob nebeski (onako sva oduševljena) za njega, košta 3x manje nego Time Out bluzice-džemperčići, a napravljen je odlično, besprekorno, izgleda baš kvalitetno i skupo. A nije.

- - - - - - - - - -

Zaista ima divnih pidžama. Ma, i čarapica, i gaćica, i patofni... Da izludiš!
Jao ja to tražim već mesec dana. Ali da je dobar, da nije kineski.

Inače, znam savršeno o čemu pričaš. Kad dođu Bugari na Vašar u Knjaževac, to je šou kakve stvari donesu... Oni to kupuju u nekom bagatela outlet centru kod njih i preprodaju nam posle. Meni pola stvari bilo C&A i H&M kad sam bila klinka, a ovde se pored onih sankcija i čuda nije ni znalo šta je to... :dash: Bugari su ZAKON.
Hahaha kako mi je poznat osecaj kad te snobovi tako pitaju ahahahahahahaha :D
Ja im namerno kažem cenu toga što sam kupila, tek da im dokažem da ne znaju sa parama.:evil:

Kupila Aura sjaj za usne u tubici 31. Slatko, malo pakovanje, super za torbu i prakticno za nanosenje, a cena je 143 din.
Nije ni previse tecan ni lepljiv, nesto izmedju, mirise malo na zvake..tako nesto..
evo swatch-a (sa neta)
http://1.***************/-5AH6hiM-uhc/Uh0BMF2X-2I/AAAAAAAAIS8/AUiNYSQXaOo/s640/aura+sjajevi+1.jpg

i
image_2_301.jpg

Poslednja izmena:
...sutra je u Liliju akcija 20% svega za negu lica...pa idem da kupim bb kremu samo ne znam jos da li L'oreal, ili Nivea...
...nekako mi se cini da su Niveine malo zute...

...drugo mi nista ne treba...od tih stvari...kupila sam neki komplet iz Avona....kupka 500ml sa mirisom ljubicice, jos jednu od 250ml neki egzotik,
krenu za lice na bazi maticnog mleca, sampon za kosu natural, piling za noge i ruke...i vodicu za telo sa mirisom ljubicice...sve to za 900 dinara...

...sutra je u Liliju akcija 20% svega za negu lica...pa idem da kupim bb kremu samo ne znam jos da li L'oreal, ili Nivea...
...nekako mi se cini da su Niveine malo zute...

...drugo mi nista ne treba...od tih stvari...kupila sam neki komplet iz Avona....kupka 500ml sa mirisom ljubicice, jos jednu od 250ml neki egzotik,
krenu za lice na bazi maticnog mleca, sampon za kosu natural, piling za noge i ruke...i vodicu za telo sa mirisom ljubicice...sve to za 900 dinara...

videla sam na kasi u dm garnieovu bb kremu,ja uzimam stalno,meni je fantasticna,doduse,druge nisam ni probala,na snizenju je 500 i nesto dinara.al zaboravila sam koliko je to nesto :lol:

Back