Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

videla sam na kasi u dm garnieovu bb kremu,ja uzimam stalno,meni je fantasticna,doduse,druge nisam ni probala,na snizenju je 500 i nesto dinara.al zaboravila sam koliko je to nesto :lol:

...ja nemam blizu DM pa retko i idem, a ista je cena znaci i u Liliju...e vidis mnogo mi znaci to sto si napisala, meni treba samo malo da
ujednaci ten....nudila mi prosli put prodavacica, neku novu anti ejdz, rekoh neka hvala, citala sam da kad pocnes da koristis kreme sa
tim zatezajucim efektom...moras stalno inace se vraca kao bumerang tri puta gore stanje nego pre upotrebe...tako da ja jos uvek koristim
sve sto koriste i mlade devojke i zene do 30 godina:)
Nisam probala ovu novu L'orealovu BB, ali onu Lumi magique jesam i neuporediva mi je sa Garnierovom.
Meni je G-ova teška i guši me, možda zato što imam suvu i osetljivu kožu, ne znam.

...verujem i da joj je cena neuporediva, mada ne mora da znaci...:)

...ja nemam blizu DM pa retko i idem, a ista je cena znaci i u Liliju...e vidis mnogo mi znaci to sto si napisala, meni treba samo malo da
ujednaci ten....nudila mi prosli put prodavacica, neku novu anti ejdz, rekoh neka hvala, citala sam da kad pocnes da koristis kreme sa
tim zatezajucim efektom...moras stalno inace se vraca kao bumerang tri puta gore stanje nego pre upotrebe...tako da ja jos uvek koristim
sve sto koriste i mlade devojke i zene do 30 godina:)

...verujem i da joj je cena neuporediva, mada ne mora da znaci...:)

ja u ovo ne verujem

..pa meni to rekla i devojka koja u Liliju radi kao promoterka za Niveu....

..dobro ja ne koristim mnogo kojekakvih krema, samo Eucerin ph i to je to, jedna za dan i noc i za sve prilike:lol:
..dobijem popust 10% u apoteci uz clansku karticu, kupim jednu svaka 4 meseca...vise para dam na kupke,
sampone, balzame i farbe nego za kreme...
jao ima sada eucerin novu kremu,volumen za zrelu kozu ,bas bih volela da je imama,ali nema sanse da se odlucim da puknem toliko para za jednu kremu
EUCERIN-INT-Volume-Filler-day-cream.jpg

jao ima sada eucerin novu kremu,volumen za zrelu kozu ,bas bih volela da je imama,ali nema sanse da se odlucim da puknem toliko para za jednu kremu

...imaju oni stalno nesto...ja sam sebi prvi put nju priustila u Svedskoj, onda donela nekoliko komada da imam...e od kad sam to potrosila kupim ovde,
sa popustom sam zadnji put platila 1.048 dinara...ali ona i jeste najjeftinija od svih njihovih...e i njihov balzam za usta iliTi labelo koristim vec dugo i
zadovoljna sam...posto ne umem da odaberem ruz, i svaki koji sam kupila ostane da se pokvari...ne kupujem vise...

..jedino sto imam skupo od tig mazalica je Lancom antirid koji sam dobila, a setim se svake prestupne da namazem:)

Nisam koristila ali dobro je da je za normalnu i/ili komb. kozu. Mada osecam da je cena preko 2.000.

@Affro,
mislim da je oko 1.300.
Navodno duze traje nego bb a valjda se boja prilagodjava kozi (proguglaj malo po netu ima na blogovima)

btw, i ja se nekad vodim tim svidjanjem:mrgreen:

Nisam koristila ali dobro je da je za normalnu i/ili komb. kozu. Mada osecam da je cena preko 2.000.

@Affro,
mislim da je oko 1.300.
Navodno duze traje nego bb a valjda se boja prilagodjava kozi (proguglaj malo po netu ima na blogovima)

Cena noćne kreme od 50ml je 2788 rsd, a dnevne od 50ml je 2649 rsd.
ovo sam skinula sa bloga makeup & more

@Affro,
mislim da je oko 1.300.

....hvala, ali cu se za sad zadovoljiti ovom Garinier-om, mozda nekom drugom prilikom...decembar mi je mnogo
krizan mesec..a onda i NG...ne mogu da postignem sve nikako...

...eh, nekad sam se i ja time vodila, ali se menjaju prioriteti s' godinama....

- - - - - - - - - -

Cena noćne kreme od 50ml je 2788 rsd, a dnevne od 50ml je 2649 rsd.
ovo sam skinula sa bloga makeup & more

...mnogo bre, bas mnogo...

- - - - - - - - - -

10% pcelijeg voska, 90% nafte
bolje uzmi jestivo ulje, pa se namazi :lol:

...:eek::confused:

10% pcelijeg voska, 90% nafte
bolje uzmi jestivo ulje, pa se namazi :lol:

e inace skoro sam procitala da je za zrelu kozu jako vazna svakodnevna masaza koju treba raditi sa bademovim uljem
i ja tako krenem vec nedelju dana uvece posle umivanja da se izmasiram i toliko se zamastim da posle nema sanse da stavljam neku kremu
a planiram i da kupim kapsule e vitamina,pa da i njega utrljavam,a kazu da je dobro i c vitamin u prahu razmutiti u malo kreme pa kao masku naneti na lice

Back