Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

što veliku suknju?
i ja planiram čarape sa šavom+lak cigla boje :)
ali mislim da će to sačekati, danas ću kupovati neke bebeće stvari
bila je snižena sa 2400 na 700 pa sam morala. ;)
A dobra je za posao, sviđa mi se.
Kačnuću i nju na Šta nosim danas da vidim šta ti misliš.

E da, ne znam da li kasnim ali možeš da kupiš oksfordice, imam i ja jedne i baš su cakane. Nosićeš ih na neke pantalone sigurno. Udobne su do besvesti.

Poslednja izmena:
Ja sam k'o veverica, prikupljam garderobu za sledecu sezonu bar dva meseca unapred...kad volim nove kolekcije, sta mogu...

Ponovila sam se za kaput u Mangu, onako bas praktican, nesto kraci, do polovine butina, crveni dzemper u Esprit-u i zeleni dzemper u Benetton-u, bas po mom ukusu, buckast, veliki, ukrasen romboidima:)

...dobila sam i aparat za espreso mljac mljac, olovke, slatkise i razlicite vrste budjavog sira...nadam se da su pale i jedne ukrasne klompice...ali to cu otkriti tek veceras:lol:

J21536_628.jpg

Kate-Moss-Mango-Winter-2012-Campaign.jpg

...moj dzemperak je maslinasto - ljubicaste nijanse...ali nisam pronasla odgovarajucu slicicu na netu...

4BE21I01R-302@1.1.jpg

Poslednja izmena:
kupila 3 para gaćona
jedan tirkizno plavi džemperak tanak od trikotaže na v izrez
iiiii naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajnežniji duksić/jaknicu za bebu:zaljubljena:
vi ne možete zamisliti kako je to divno, meko, pufnasto na dodir
+bodić koji se skroz slaže uz to pa ispade kompletić
slikaću kasnije
i planiram neku bebeću knjigu što svira

morala sam da zamenim :(
dsc01007sl.jpg

dsc01008tw.jpg
baba od bebe je procenila da će joj biti malo dok stigne do njih u kanadi, a nije bilo za veličinu veće i uzela sam nešto drugo
i nije mi lepo kao ovo:ljutko:
msm jeste lepo, ali ovo je bilo divno

i uzela sam knjigu sa slagalicama, velike puzle da ne mož da proguta
one svirajuće su mi bile nekako strašne:sad2:
izjalovila mi se kupovina cela na kraju :(

Poslednja izmena:
Kupila sam divni tanani bordo džemperić kratkih rukava ( ali ga planiram nositi na nešto dugog rukava). Platila sam ga 800 dinara jer je bio jedan jedini. Jedan bordo i jedan zeleni...želela sam zeleni zapravo ali kad sam ga obukla videh da ga je neko zakačio na kragni i da je vunica krenula da se para pa sam se odlučila za bordo...

Kupih semafor zelene čizmice - na fotki ne izgledaju drečavo zelene ali jesu:)
Trenutno ne radi sajt Metroa pa ne mogu da vam pokažem pravu boju

DSC05264.jpg

Kupih i 4 para šuškavih toplih čarapica i gomilu sitnih kozmetičkih potrepština za put

Poslednja izmena:
Kupila sam 3 majice dugih rukava. Prelepe su ali nemam slike...

Konacno sam kupila Alverde proizvode za kosu! Sve ostalo sam potrosila! Bas me zanima kakva ce mi biti kosa sad kad prestanem da koristim proizvode sa silikonom.
Uzela sam sampon sa kofeionom, balzam sa aloe verom i hibiskusom i dvofazno sredstvo za ostecenu kosu. :manikir:

http://3.***************/_Dc-MhAeEWVk/THUUs_D8ijI/AAAAAAAAFcs/OgZe4xYZ2ew/s1600/1.jpg
img37491.jpg
product-10383015.jpg

Htela sam da kupim kremasto rumenilo ali sam nasla jedino Essence... pa sam odustala. :(
I SKORO sam kupila ... na kraju ipak nisam... ali sam probala testere i fantasticne su boje! Morala sam sve da isprobam naravno :D
Maybelline Color Tattoo 24hr - u Subotici cena je 590 din.
maybelline-color-tattoo-eyeshadow-all-2.jpg

Kvalitet - fantastican! Stvarno su dugotrajne boje, morala sam redovno da operem ruke kad sam stigla kuci - jer nisam uspela da skinem boje sa maramicom u drogeriji.

Back