Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

Juce, na Sajmu antikviteta, hobija i umetnickih predmeta, kupih starinski kofer iz 20ih godina proslog veka.

Oplemenio je kutak dnevne sobe, odlican je par slicnom, vecem koferu koji imam od ranije. :)

Jos uvek prizeljkujem jedan okrugli antikvarni, u kome su se cuvali sesiri.

Kupih konacno nitne, u boji starog zlata. Jedva sam ih pronasla u Novom Sadu.

Dr Martens jaknu koju duze vreme ne nosim, osvezicu nitnama. Jos jedan uradi sam projekat. :)

Ah da, ja inače nikako da kupim sebi nešto ali sam danas kupila u radnji gomilu gumenih bona i raznih stvari potrebnih za rođendansku tortu koju pravih momku...videćemo sutra kad je isečemo na šta će to remek delo da liči....nadam se da će biti jestiva pošto su mi kolači slaba tačka :lol:

Mila gde se održava taj Sajam..tj da li se još uvek održava ili je to nešto kratkoročno bilo?

Misu plisani, Sajam je bio samo juce, u Domu vojske na Beogradskom keju.

Organizuje ga Drustvo kolekcionara i ljubitelja starina Srpska Atina.

Veoma ljupka, intimna manifestacija. Pored pomenutog kofera, zaljubila sam se u fotoaparate i nakit.

Ah, kakvog je nakita bilo! :heart: Iz 20ih godina proslog veka, i starijeg, srebro carobno izvajano, ureseno poludragim kamenjem.

Narukvice poput nekakvog talira iz bajke. Prstenje kao zalog ljubavi. Cudesne torbice, damske.

Dobih pohvalu za moj antikvarni bros od cilibara. :)
Nosila sam ga na bluzi visokog okovratnika, na nacin kako su broseve nosile zene u 19 veku.

Fotoaparati su divotni, od onih s koznom harmonikom, do jednostavnijih modela.

Odnela sam filatelijski album na procenu, ko zeli takvu uslugu, pritom besplatnu, Sajam je savrsen izbor. :)

Ulaz je bio simbolicnih 70 rsd.

Sledeci ce se odrzati 27 oktobra. :)

Poslednja izmena:
samponTotal171.png

i Cosmopolitan.

Kupila sam farbe da bi ufarbala stari Zara mantil. Isprala se crna boja, inace je u super stanju.
Htela sam ga odneti negde na farbanje, ali ga nisu prihvatili jer nije 100% pamuk.
Sad sam uzela stvar u svoje ruke.... :manikir:.... gore ne moze da bude nego kako je sada.

Poslednja izmena:
Kupila sam farbe da bi ufarbala stari Zara mantil. Isprala se crna boja, inace je u super stanju.
Htela sam ga odneti negde na farbanje, ali ga nisu prihvatili jer nije 100% pamuk.
Sad sam uzela stvar u svoje ruke.... :manikir:.... gore ne moze da bude nego kako je sada.

Aaaaa mantil je kao NOV! Farbanje je uspelo fantasticno!
Videcemo koliko je trajna boja... ali sam sada stvarno zadovoljna!

veliku suknju do iznad kolena, bež boje sa karnerićem u struku na sniženju

crni zimski šorc (o ovome imam priču koja će biti dokumentovana sa sve slikama u narednoj temi)

veliki lila-ljubičasti šal

i danas planiram čarape sa crtom nazad i zlatni lak za nokte za jednu svadbu na koju idem...

Back