just_somebody
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Hamleta, u Narodnom, ne svidja mi se...
Ko glumi u Hamletu u narodnom? Ja sam gledala Hamleta u JDPu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hamleta, u Narodnom, ne svidja mi se...
Veceras Jadnike - vise nego uspesno!Pre neko vece La Capineru koja je fantasticna!!!
Ni meni se nije svidelo samoubistvo Tiresija. Sve pohvale za Igora Djordjevica, odlicno je odigrao!Car Edip u Narodnom pozoristu. Predstava je dobra, pre svega zbog odlicne glume Igora Djordjevica i Predraga Ejdusa. Scenografija - jednostavna i funkcionalna ali nedovoljno iskoriscena. Muzika je odlicna. Takodje mi se dopada to sto je akcenat na Edipovoj paranoji i mehanizmu vlasti. Jedino sto mi se nikako nije dopalo je samoubistvo proroka Tiresije na kraju. Ipak, ovakva moderna adaptacija je veliki poduhvat za Narodno pozoriste.
malo vise od sat vremena... i vise nego dovoljno, smorila sam seGledala sam "Transilvanija"BDP-u...Ako je neko gledao,da li mi moze reci koliko je trajala?
Meni je nesto sumnjivo-ja sa gledala u petak i trajala je sat i koji minut....
malo vise od sat vremena... i vise nego dovoljno, smorila sam senije mi bilo zanimljivo.
kako se vama svidja predstava?
Gde su je samo našli! Ko je gledao, znaće o kojoj glumici je reč - ja stvarno ne znam kako se zove :-(Sinoc sam odgledala tu predstavu,otisla sam prezadovoljna kuci,odlicna predstava,zaista.Upravo odgledala Chehovljeve Tri sestre u Narodnom i Chehov me opet bacio u bedak :-(
Predstava odlichna, glumci na nivou, scenografija losha, sve u svemu otishla zadovoljna..

uzela sam karte za visnje u cokoladi. neko je napisao da i nije bas nesto. je li jos neko gledao, kakvi su utisci?
zadnje sto sam gledala je Don Zuan u Soho-u, i dobra je, treba otici