Sta ste poslednje gledali u pozoristu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš ti hvala na preporuci. Mnogo volim Goricu :)
i Atelje, i radujem se svakoj dobroj predstavi

E,ako volis Atelje,mogu da ti preporucim(ako nisi gledala)

" Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji" po romanu Bore Cosica za koji je dobio NIN-vu nagradu(mislim sredinom sedamdesetih):)

Ja sam je gledala prosle nedelje i jos mi je svez utisak.Glumacka ekipa za respekt:Dara Dzokic,Branislav Brstina,Branko Cvejic,Seka Sabljic,Srdjan Timarov,Goran Jeftic...

Sam tekst je politcki obojen i kritika je komunizma,ali predstava komuncira sa publikom na opstim, ljudskim mestima i danas.

Svi su odlicni,ali me Dara Dzokic odusevila svedenom glumom i jednostavnim izrazom(ili je nisam bas dovoljno gledala pa sam zato iznenadjena).Whatever,vredi pogledati.:)

E,ako volis Atelje,mogu da ti preporucim(ako nisi gledala)

" Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji" po romanu Bore Cosica za koji je dobio NIN-vu nagradu(mislim sredinom sedamdesetih):)

Ja sam je gledala prosle nedelje i jos mi je svez utisak.Glumacka ekipa za respekt:Dara Dzokic,Branislav Brstina,Branko Cvejic,Seka Sabljic,Srdjan Timarov,Goran Jeftic...

Sam tekst je politcki obojen i kritika je komunizma,ali predstava komuncira sa publikom na opstim, ljudskim mestima i danas.

Svi su odlicni,ali me Dara Dzokic odusevila svedenom glumom i jednostavnim izrazom(ili je nisam bas dovoljno gledala pa sam zato iznenadjena).Whatever,vredi pogledati.:)

I to mi je tako poznato, kao da je i to jedna od starih predstava, možda novo izvođenje?

Hvala :)

Sviđa mi se ekipa, jedino Timarova nisam nikada gledala u pozorištu....

"Svice" u Ateljeu 212-ocenila bih 6/10...iako sam po komentarima u klubu ljubitelja pozorista citala da je komedija ocekivala sam da je to do kraja...ima stvarno dosta komicnih dijaloga i scena, ali kad se sklopi celina i sam kraj-u stvari jedna tuzna prica. Od glumacke postave bih posebno izdvojila Ljubomira Bandovica (iz predstave u predstavu sve ga vise gotivim:)) i odlicnu Vjeru Mujovic.
Sinoc sam u Narodnom "Ribarske svadje" odgledala i ocenila bih ih cistom desetkom i najboljom predstavom koju sam gledala ove sezone...jako dobra komedija, do suza sam se ismejala i na kraju happy end :D od ove postave izdvajam Mariju Vickovic, Zorana Cosica i Mihajla Ladjevca (inace odlicna je postava, ali ovo troje su me odusevili)...

Sinoc sam odgledala "Dundo Maroje" u reziji Kokana Mladenovica, Krusevackog pozorista, odlicna predstava. Glumacka postava je bila muska, a troje njih su imali ulogu zene... Savrsena adaptacija teksta, Kokane :worth:
Evo i slike

Prilozi

• dundo svi.jpg
    dundo svi.jpg
    98,1 KB · Pregleda: 12
"Ne igraj na Engleze" BDP-a, imali su sinoc gostovanje u Indjiji, dopala mi se predstava, troje drugova zavisnih od kocke kroz brojne komicne dijaloge polako otkrivaju neke tajne jedni drugih, njihov zivot i razlog zbog cega se klade. Marko Zivic je osmislio sjajnu improvizacija sa mackom koja se u jednom trenutku nasla na sceni :D (s obzirom da se na otvorenom igralo).
Sve u svemu, moja preporuka za ovu predstavu u narednoj sezoni :)

Последње сам одгледао ''Цигани лете у небо'', али ми се није допала као на пример ''Кабаре'', ''Чикаго'' или ''Маратонци''. Једна другарица, која је била са мном на Циганима, гледала је раније ту предтаву 3 пута и била је одушевљена, али и она овог пута није баш била задовољна. Не знам шта се десило, не умем да објасним шта је недостајало, али то је био први пут да ми буде досадно у Позоришту на Теразијама. Ја свима препоручујем ''Чикаго'' - оставља без даха...

Planiram cim dodjem u BG da je odgledam...inace, juce je bila na repertoaru, ako je neko gledao nek' prenese utiske :)

Gledala sam ja. :)
Posto smo isli organizovano, Valjevska Gimnazija, nas sezdesetak, vecina je isla zbog slobodnog vremena u Beogradu, sa drustvom, i mislili su da ce im biti dosadno tri sata u pozoristu.
Ja inace volim predstave, tako da nisam to mislila, jako mi se svidelo, i glumci su dobri.
Nije uopste monotono, cak je vecina onih koji nisu zeleli da gledaju predstavu, rekla da im se bas svidela. :)

Gledala sam sinoc Figarovu zenidbu i razvod, bas mi se dopala predstava :D
3.5h mi je proletelo tek tako ;) i prica mi se dopada-sto preplicu deo o Figarovoj zenidbi i o njegovom razvodu...preporucujem svakome!
Sinoc je, nazalost, bila slabo posecena :(
I bas sam se odusevila kada sam videla Draganu Milosevic da igra, mnogo mi je drago sto se vec probila u Narodno :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back