Шта сте по занимању?

Sluzbenik,mehanicar,farbar,elektronicar,keramicar,moler,kuvar,auto-elektricar,elektricar,tekstopisac,privatnik,tapetar,vodoinstalater,dj klub mikser,vocar,zidar,instruktor voznje,muzicar,moto-mehanicar,tapacir..:hahaha:
Sta li sam zaboravio?..:think:
Jednom recju,vise i ne pamtim sta sam zavrsio od skole,ali siguran sam da sam i to radio:hahaha:

Sluzbenik,mehanicar,farbar,elektronicar,keramicar,moler,kuvar,auto-elektricar,elektricar,tekstopisac,privatnik,tapetar,vodoinstalater,dj klub mikser,vocar,zidar,instruktor voznje,muzicar,moto-mehanicar,tapacir..:hahaha:
Sta li sam zaboravio?..:think:
Jednom recju,vise i ne pamtim sta sam zavrsio od skole,ali siguran sam da sam i to radio:hahaha:
El te tako drže u imeniku mobilnih telefona? ;)

Po zanimanju sam vudu vestica...na promisljen i selektivan nacin sa upotrebom ekonomskih, psiholoskih, socioloskih, medicinskih, religioznih i ostalih parametara uz paranormalne sposobnosti, dnevno zavodim zrtve (u ovom slucaju forumase).. i nad njima se izivljavam na eroticki nacin - losim pravopisom, dosadnim pricama, smrdljivim nogama koje im guram pod nos, vezem ih i pozovem zene forumasice da ih bichuju..
Uz to ne dobijaju fiskalni racun, vec modrice po telu, celavost, mlohavost donjeg, manjeg ponosa i sliku na forumu!

Ko sme da me pita koliko zaradjujem? Odma ga pretvorim u bundevu..:lol:

Back