Шта сте по занимању?

A zašto?
Ako je srednjoškolac znači da mu roditelji i dalje kupuju odeću/obuću/telefone/dopune/račune/hranu/plaćaju prevoz/ekskurzije..
Zašto je malo?
Šta je to srednjoškolcu potrebno?
Osobi mlađoj od 18 godina, npr?
Da bi bilo malo 15 eura?

ma šta ti je, pa nije kao da sam se žalila ja kad bi imala svake nedelje soma i po bilo bi mi... okej, mislim da je okej prava reč.
nemoj mi reći da od dzeparca nisi štedela da sebi kao ŽENSKOm srednjoškolcu kupiš koji komad garderobe, šminku, komplet željenih knjiga, cedeove,da kupiš nešto sestri/bratu, da kupiš nešto drugarici da prištediš za letovanje.
Ako si srednjoškolac apsolutno ne znači da ti roditelji plaćaju ekskurzije i pribavljaju djanfranko fere obuću koju bi ti volela da poseduješ,ne obezbedjuju po difoltu, već sa parama koje dobiješ kao dzeparac ugradjuješ se da bi sebi priuštio neka sitna zadovoljstva, kao što su putovanja kudikamo, pokoji mesečni izlazak i da ne nabrajam

ma ne, lova uopšte nije prepreka, ali uopšte
zato se moja drugarica vratila u rodni grad jer njeni nemaju para da završi faks
zato ona broji svaku paru i nikad ništa nema i stalno je u grču i upada u psihoze
svaki roditelj treba prvo da se zapita da l to želi da uradi svojoj deci
ako ćeš da držiš decu kao biljke a ne da im priuštiš život i sve što nosi sa sobom, ti gaji kaktus u predsoblju

Poslednja izmena:
čobanin je vredno i pošteno zanimanje, inače, kako bi jela sir, mleko ili pršutu
i ne treba potcenjivati zanimanja, makar ona nemala visoko obrazovanje
Život je škola, a knjiga prepričavanje misli i iskustva
nisam rekla da je čobanin bezvredan i nepošten, rekla sam ko će da te uzme za ozbiljno načitanog i obrazovanog ako u životu ništa nisi zaista i pročitao
menjaš teze i brkaš pravila logičke argumentacije
nemaš pojma, prosto rečeno

zato se moja drugarica vratila u rodni grad jer njeni nemaju para da završi faks
zato ona broji svaku paru i nikad ništa nema i stalno je u grčku i upada u psihoze
ako ćeš da držiš decu kao biljke a ne da im priuštiš život i sve što nosi sa sobom, ti gaji kaktus u predsoblju

aha, a što se ti tako samosvesna nisi potrudila i pomogla joj materijalno, kad kažeš da imaš da trošiš
negde si izgubila ljudskost, izmedju stana i Manga ???

zato ona broji svaku paru i nikad ništa nema i stalno je u grčku i upada u psihoze
Dao bi ti reputaciju al ne mogu.

aha, a što se ti tako samosvesna nisi potrudila i pomogla joj materijalno, kad kažeš da imaš da trošiš
negde si izgubila ljudskost, izmedju stana i Manga ???

kad sam ja rekla da imam da trošim? ja sam rekla suprotno
a i dok je živela sa mnom, i hranila sam je i pojila i učila kako da se umiva doslovce jer je bila sludjena
sada više ne živi sa mnom, ih, zašto li to kad lova nije prepreka

Back