Шта сте по занимању?

jeste, vala, bas je ***** i sponzoruša sa 15 evra nedeljno.

opusti mozak, ostavi praćku za jesen života
kao nekadašnjem srednjoškolcu sasvim jasno govorim da joj je tih 15 eura dosta za džeparac, pogotovu ako je u odredjenim ekonomskim uslovima koji ne mogu da priušte više od mogućeg
tj. ne treba juriti za lovom i sjajem jer to ima skupu cenu, pogotvu za nju i tebe npr. jer ste mlade i lepe, da ne bi u nekim kasnijim danima govorili za vas da ste kurwetine i sponzoruše, a tako će se prema vama i postavljati svi na koga naidjete
hoću reći, kad bude imala svoj posao, znaće i da potroši to što zaradi

opusti mozak, ostavi praćku za jesen života
kao nekadašnjem srednjoškolcu sasvim jasno govorim da joj je tih 15 eura dosta za džeparac, pogotovu ako je u odredjenim ekonomskim uslovima koji ne mogu da priušte više od mogućeg
tj. ne treba juriti za lovom i sjajem jer to ima skupu cenu, pogotvu za nju i tebe npr. jer ste mlade i lepe, da ne bi u nekim kasnijim danima govorili za vas da ste kurwetine i sponzoruše, a tako će se prema vama i postavljati svi na koga naidjete
hoću reći, kad bude imala svoj posao, znaće i da potroši to što zaradi

a koji je tebi k urac? ko to juri za sjajem i lovom?
ja ako jednog dana budem jurila za tim stvarima, a juriću jer je to za mene znak da si sposoban, sama ću ih napraviti, neće mi sigurno muž plaćati pastu za zube
on može da me oblači u haljine i kupuje mi prstenje, to je lepo, al ne jer sam sponzoruša, nego jer je lepo da neko to uardi za tebe iz ljubavi

a drugo, za nekoga ko ima neke želje, želi sebi nešto da kupi, da ima nešto više od leba i soli svaki dan, 15 e nedeljno nije dovoljno
ali opušteno, imaće ona svoj keš jednog dana. ogromni keš, ne sumnjam u to
i to nema veze sa sponzorstvom, ti izopačeni čoveče, u svakome vidiš sponzorušu, to je jer ustvari potajno želiš da si dovoljno moćan da budeš sponzor

da, pogotovu što npr znam kako se ponaša jedan broj srednjoškoljki, koje puše kite matorcima da bi imale za šminku, garderobu i sl
ili ti možda živih u nekoj slatkoj bajci, pa i ne vidiš realnost oko sebe

ne vidim...:D

Nije neophodan prevelik džeparac srednjoskolcima.
A druga je stvar što je to sada (u potrošačkom društvu) sve izvitopereno.

1000 dinara za nedeljni trošak u Bg-u je minimalac...:D

a koji je tebi k urac? ko to juri za sjajem i lovom?
ja ako jednog dana budem jurila za tim stvarima, a juriću jer je to za mene znak da si sposoban, sama ću ih napraviti, neće mi sigurno muž plaćati pastu za zube
on može da me oblači u haljine i kupuje mi prstenje, to je lepo, al ne jer sam sponzoruša, nego jer je lepo da neko to uardi za tebe iz ljubavi

a drugo, za nekoga ko ima neke želje, želi sebi nešto da kupi, da ima nešto više od leba i soli svaki dan, 15 e nedeljno nije dovoljno
ali opušteno, imaće ona svoj keš jednog dana. ogromni keš, ne sumnjam u to
i to nema veze sa sponzorstvom, ti izopačeni čoveče, u svakome vidiš sponzorušu, to je jer ustvari potajno želiš da si dovoljno moćan da budeš sponzor

sponzor ?? draga curice, očigledno me ne poznaješ jer da me poznaješ rekla bi za mene da sam vrhunski škrtac
a žalja ne treba da prevazilazi mogućnosti, to važi i za tih 15 eu nedeljno
drugo je to, da može 150 eu dnevno da troši ali ona nije ćerka Miškovića ili Kostića

sponzor ?? draga curice, očigledno me ne poznaješ jer da me poznaješ rekla bi za mene da sam vrhunski škrtac
a žalja ne treba da prevazilazi mogućnosti, to važi i za tih 15 eu nedeljno
drugo je to, da može 150 eu dnevno da troši ali ona nije ćerka Miškovića ili Kostića

a ti znaš koliko njeni roditelji mogu da joj priušte za trošak, ili meni, ili bilo kome sa ovog foruma?
:D

A zašto?
Ako je srednjoškolac znači da mu roditelji i dalje kupuju odeću/obuću/telefone/dopune/račune/hranu/plaćaju prevoz/ekskurzije..
Zašto je malo?
Šta je to srednjoškolcu potrebno?
Osobi mlađoj od 18 godina, npr?
Da bi bilo malo 15 eura?
a što ne bi bilo potrebno?
nisu svi prosečni, nemaju svi iste potrebe i želje
ljudi stalno žive u nekom grču i atmosferi siromaštva i ograničenja

Naravno da nije problem ako neko ima više.
I treba da ima više.
Ali opet...
Kad je previše?
I kada smo zadovoljni?

I naravno, apsolutno ne mislim da su Supi i Pusi kur.ve i sponzoruše, da se ogradim :neutral:

Samo mislim da je želja i glad za materijalnim možda previše prisutna, al' opet, to sam ja, neko drugo razmišlja drugačije, verovatno.

A zašto?
Ako je srednjoškolac znači da mu roditelji i dalje kupuju odeću/obuću/telefone/dopune/račune/hranu/plaćaju prevoz/ekskurzije..
Zašto je malo?
Šta je to srednjoškolcu potrebno?
Osobi mlađoj od 18 godina, npr?
Da bi bilo malo 15 eura?

kupi dopunu za mobilni, paklu cigareta, ode na kafu sa drugaricama posle škole, u bioskop sa simpatijom...300 stvari a samo 1000 dinara:D

Back