Šta ste pazarili danas?

Metalac set serpi inox...jedna od 24 cm, druga od 20 i tiganj od 24 plus dva poklopca. I stapni mixer bosov...prvi bosov proizvod u mojoj kuci:lol: juce kod kineza kupila i dve rumunske zelene cinije i gace akcija 50 dinara:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ici cu jednom opet, nego nemam bus plys, pa idem nedeljom, kad nema kontrole...sto se ja nedeljom navozam sa uzivanjem:lol:

Evo su mi serpice:zaljubljena: gaca nema:mrgreen:

Pogledajte prilog 379955

- - - - - - - - - -

Aria nova

..lepe su ti te serpe, ali koliko sam upucena skupe ako djavo....:(

..kod mene u naselju ima neka prodavnica Metalac posudje na meru, pa merkam neke serpe da menjam jednu po jednu....ove stare su bas dotajale....

...odlicne su te gace kod kineza za 50 dinara, nije to akcija takva im je cena stalno...:)

..lepe su ti te serpe, ali koliko sam upucena skupe ako djavo....:(

..kod mene u naselju ima neka prodavnica Metalac posudje na meru, pa merkam neke serpe da menjam jednu po jednu....ove stare su bas dotajale....

...odlicne su te gace kod kineza za 50 dinara, nije to akcija takva im je cena stalno...:)

Sedam hiljada su bile u metrou, a u metalcu na snizenju sedam ipo, a redovna cena u metalcu im je skoro deset hiljada:sad2: ja kupila u metrou, al trajace godinama. Imala sam njihovu veliku serpu program talia, al mi je razbila keva. Ove su iste, samo su rucke inox, a ne bakelit. Imam metalac tavu granitni efekat i dve optica serpe. I nista mi ne zagoreva. Te na meru su emajl, a meni u emajly zagoreva, pa ga ne kupujem.

Sedam hiljada su bile u metrou, a u metalcu na snizenju sedam ipo, a redovna cena u metalcu im je skoro deset hiljada:sad2: ja kupila u metrou, al trajace godinama. Imala sam njihovu veliku serpu program talia, al mi je razbila keva. Ove su iste, samo su rucke inox, a ne bakelit. Imam metalac tavu granitni efekat i dve optica serpe. I nista mi ne zagoreva. Te na meru su emajl, a meni u emajly zagoreva, pa ga ne kupujem.

..da jesu emajl...pa sta znam meni ako zagoreva to je do mene ne do serpe :)

..ja imam neki lostiji rosfraj vec se ofucale srkoz i moram da ih menjam bas...a imam jednu veliku od 8L e nju sam platila ko svetogpetrakajganu ali je i dan danas kao nova
neki bas extra kvalitet rosfraja...

Ja imam neke bezimene inox kupljene na pancevackom buvljaku jos kad mi se veliko dete rodilo,znaci uproslom veku
I jedan set kupljen u Pevecu kad se otvorio- isto noname
sasvim su ok

Mene je bilo strah da uzmem neke kineske i turske isto inox, a imali su i aro serpe uvoz iz kine, a nisam mogla da nadjem dal su inox ili drugi materijal, a za ove sam sigurna da su dobre, jer sam imala takvu serpu. Kupila sam skoro tri aro tiganja, na snizenju sva tri 1190 din, i ok su, al mi za serpe frka da ne zagoreva.

Nije do mene, serpa je kriva ako zagori:lol:

...:lol:

- - - - - - - - - -

Metalčeve emajlirane su katastrofa, Afro bolje ne uzimaj te. Ove inox su već potpuno druga priča.

..nije to draga za moj dzep...videcu sta cu, ove sto imam nemam pojam cije su kupljene su na buvljaku pre 15 godina i evo izdrzase ovoliko za neke
male pare sam uzela to tad...bas cu da vidim ima li toga jos negde tako da se kupi...nije ne znam kakav inox ali evo izdrzase ovoliko, neka i sledece
izdrze toliko ja zadovoljna....

Nisam našla laminat, al sam snimila krasnu drvenu garnituru za terasu :zaljubljena: koju ću si kupim za roćkas :lol:

I neću laminat više oću brodski pod, nem pojma kako to ide i šta, al baš mi sad zapelo za taj brodski pod a parket ću sama povadim ide mi na živce više.

- - - - - - - - - -

I nisam našla lamperiju, al sam kupila još ramova :lol:

- - - - - - - - - -

I dobila sam dve zgovne šolje za kafu sa buljavim sovicama. :) I neke limenkice nešto, slikaću sutra, mnogo su slatke. Kao za kolačiće i ne znam kao za šećer :lol: Može i za bone.

Sta sam se nasvercovala inox serpi iz ikee imam za par god rezerve :lol: Ne mogu da se setim cene al smesna je bila...bila akcija u kompletu tri ...uzela sam tri kompeta
E al na inox tiganjima deru kolko i ovde.... masivni jaki teski al nema ispod 20e komad pa to nisam da ne vukljam kad je isto i ovde...
Teflon bili bagatela isto akcija pa sam njih nekoliko isto...to se secam oko 3e komad ...super su evo izgurali preko godinu i po sljakaju super ima jos da traju

Nisam našla laminat, al sam snimila krasnu drvenu garnituru za terasu :zaljubljena: koju ću si kupim za roćkas :lol:

I neću laminat više oću brodski pod, nem pojma kako to ide i šta, al baš mi sad zapelo za taj brodski pod a parket ću sama povadim ide mi na živce više.

- - - - - - - - - -

I nisam našla lamperiju, al sam kupila još ramova :lol:

- - - - - - - - - -

I dobila sam dve zgovne šolje za kafu sa buljavim sovicama. :) I neke limenkice nešto, slikaću sutra, mnogo su slatke. Kao za kolačiće i ne znam kao za šećer :lol: Može i za bone.

Volim sove!

ssss.jpg

Ha! :D

Back