Šta ste pazarili danas?

..ja volim da imam ono sto mi se svidja, nije poenta samo da ga imam....ne volim te digitalne aparate...

Trebalo bi da može da se kupi retro radio aparat, bilo ih je..knjižare, Merkuri i saloni raznorazni.. to je onaj drveni, samo moderna varijanta sa CD-om, što se tiče radija, on funkcioniše na točkić..
taj retro bi bio pravi izbor za tebe, mislim da bi bila zadovoljna, em radi, em izgleda baš kao starinski---ali ne znam cenu...ispod 200 € ne znam da li je...stvarno nemam predstavu...uostalom ide 8. mart...

Trebalo bi da može da se kupi retro radio aparat, bilo ih je..knjižare, Merkuri i saloni raznorazni.. to je onaj drveni, samo moderna varijanta sa CD-om, što se tiče radija, on funkcioniše na točkić..
taj retro bi bio pravi izbor za tebe, mislim da bi bila zadovoljna, em radi, em izgleda baš kao starinski---ali ne znam cenu...ispod 200 € ne znam da li je...stvarno nemam predstavu...uostalom ide 8. mart...e

Ako izgleda, onda je cena nebitna.

taj retro bi bio pravi izbor za tebe, mislim da bi bila zadovoljna, em radi, em izgleda baš kao starinski---ali ne znam cenu...ispod 200 € ne znam da li je...stvarno nemam predstavu...uostalom ide 8. mart...

..pa lep Moonjo al ne bi dala 200e za radio pa kad bi pevao ne znam sta.....hvala lepo, a ni ne znam nikog ko bi se za mene za 8.mart isprsio toliko para, ma
ne znam ni manje..hbg stigle godine nema vise poklona..zatajili udvaraci :lol:

- - - - - - - - - -

Ako izgleda, onda je cena nebitna.

...kako je nebitna cena, ne razumem...?

..hbt pa i auto kupujete da ide, a birate da je lep, ili samo onako nema veze ili masinu za ves, sporet, krevet..sve kupujes samo tek da imas ili da ti se dopadne???

..pa lep Moonjo al ne bi dala 200e za radio pa kad bi pevao ne znam sta.....hvala lepo, a ni ne znam nikog ko bi se za mene za 8.mart isprsio toliko para, ma

- - - - - - - - - -

..hbt pa i auto kupujete da ide, a birate da je lep, ili samo onako nema veze ili masinu za ves, sporet, krevet..sve kupujes samo tek da imas ili da ti se dopadne???

Sta ce ti radio sve imas na kompu i fonu.

- - - - - - - - - -

Ja kupim najjeftinije moguce..kupila sam kuhinju u vitorogu za 9999 dinara, bila na snizenju 50 posto i dve police uz nju...ukupno 11.450:zkez:

- - - - - - - - - -

Ja kad sam izracunala kolko bi me izrada kuhinje kostala batalila kuhinju i kupila tu u vitorogu. Doduse boja je kombinacija wenge, jasen...al zato idem u Moskvu:zaljubljena: a ako bude srece i u kopenhagen, al to cu videti.

Sta ce ti radio sve imas na kompu i fonu.

- - - - - - - - - -

Ja kupim najjeftinije moguce..kupila sam kuhinju u vitorogu za 9999 dinara, bila na snizenju 50 posto i dve police uz nju...ukupno 11.450:zkez:

..pa i ja kupim sto je moguce jeftinije, al mora bar malo da mi se i svidja...a radio eto tako nesto mi se svidja da ga imam,ali ja cu to traziti u selu,ima toga tamo sigurno,
a mozda se nadje i na buvljaku za neku sicu....

..super si prosla, bravo pa kakva je?? :)

- - - - - - - - - -

.... ti imaš Stiv Džobs filozofiju, like it ! :lol: msm, ako izuzmemo cenu.

Pa nemaš udvarače jer nemaš radio, ko tje di dođe kad nemaš muziku :lol:

Kupi mini liniju...., mislim da može da se nađe za 100 evra, a polovna 3-4 hiljadarke.....a ima i digitalni sat!

..pa i ja kupim sto je moguce jeftinije, al mora bar malo da mi se i svidja...a radio eto tako nesto mi se svidja da ga imam,ali ja cu to traziti u selu,ima toga tamo sigurno,
a mozda se nadje i na buvljaku za neku sicu....

..super si prosla, bravo pa kakva je?? :)

Evo ke...hreskom sam je stavila na drugu temu

kuhinja EMA nova wenge milky.jpg

- - - - - - - - - -

Rekla sam necu braon...al cena je presudila, da bacam pate za radjenu kuhinju ne pada mi na pamet. A parice u dzep.:lol:

.... ti imaš Stiv Džobs filozofiju, like it ! :lol: msm, ako izuzmemo cenu.

Pa nemaš udvarače jer nemaš radio, ko tje di dođe kad nemaš muziku :lol:

Kupi mini liniju...., mislim da može da se nađe za 100 evra, a polovna 3-4 hiljadarke.....a ima i digitalni sat!

...sta ce mi mini linija...nije to za mene nikd u zivotu nisam kupila ni kasetu ni cd neki nasnimljeni..imala sam par koje sam dobila
i to je to, ovi sto pevaju i snimaju se nebi se leba najeli da je vise ovakvih kao ja :lol:
...ma meni treba da mogu da slusam nekad neke emisije, ne zbog muzike....

..a mislis tako dodju udvaraci po muzici, jeeel nEsam to znala...neka onda se necemo druziti i dalje, nista :hahaha:

Pa da zato sam i uzela ovu...sta fali braon kuhinji....osim sto je braon, a iskreno meni je slatka. Dugo nisam imala u stanu nesto braon, klasika.

...meni je sve braon i nijanse...samo mi je kuhinja bela sa rosfraj sivim....e sad trebali bi mi viseci elementi i to sam mastala da menjam jer je ovo sto imam jako dotrajalo,
ali od kad sam se razbolela ne razmisljam oupste o tome niti ce biti skoro prilike da ista menjam i kupujem od tih stvari samo zdravlje i sve sto je vezano za to....

...meni je sve braon i nijanse...samo mi je kuhinja bela sa rosfraj sivim....e sad trebali bi mi viseci elementi i to sam mastala da menjam jer je ovo sto imam jako dotrajalo,
ali od kad sam se razbolela ne razmisljam oupste o tome niti ce biti skoro prilike da ista menjam i kupujem od tih stvari samo zdravlje i sve sto je vezano za to....

Zato je ona prethodna kuhinja i zavrsila na otpadu...bukvalno se raspadala, bila 12 godina stara, a kuhinja je imala svetlarnik, najveca glupst koja postoji, i nije bila dobra ventilacija...sad imam normalan prozor i pogled.

Zato je ona prethodna kuhinja i zavrsila na otpadu...bukvalno se raspadala, bila 12 godina stara, a kuhinja je imala svetlarnik, najveca glupst koja postoji, i nije bila dobra ventilacija...sad imam normalan prozor i pogled.

...moja je prastara, kupljena 83-će godine, Marles Slovenija, ali evo polako joj se vidi kraj, sta cu ako se raspadne nemam pojam ali necu ni da mislim o tome, imam mnogo precih
stvari od kuhinje....
...ja imam i aspirator i vrata od terase pa zna da se stvori vlaga opet..

Back