Ja sam mislila da ti treba da ga slušaš. A tebi u stvari treba da ga gledaš.
..ja volim da imam ono sto mi se svidja, nije poenta samo da ga imam....ne volim te digitalne aparate...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mislila da ti treba da ga slušaš. A tebi u stvari treba da ga gledaš.
Пусти радио, какви су ти резултати?

..ja volim da imam ono sto mi se svidja, nije poenta samo da ga imam....ne volim te digitalne aparate...
Bio kancer. Takoreći kancerčić. Izvadili su ga, i nadaju se da nije pružio pipke nigde dalje. Ma ne može mene ubiti ništa sem glogovog kolca, opušteno...![]()
Trebalo bi da može da se kupi retro radio aparat, bilo ih je..knjižare, Merkuri i saloni raznorazni.. to je onaj drveni, samo moderna varijanta sa CD-om, što se tiče radija, on funkcioniše na točkić..
taj retro bi bio pravi izbor za tebe, mislim da bi bila zadovoljna, em radi, em izgleda baš kao starinski---ali ne znam cenu...ispod 200 € ne znam da li je...stvarno nemam predstavu...uostalom ide 8. mart...e
Ako izgleda, onda je cena nebitna.
Trebalo bi da može da se kupi retro radio aparat, bilo ih je..knjižare, Merkuri i saloni raznorazni.. to je onaj drveni, samo moderna varijanta sa CD-om, što se tiče radija, on funkcioniše na točkić..
taj retro bi bio pravi izbor za tebe, mislim da bi bila zadovoljna, em radi, em izgleda baš kao starinski---ali ne znam cenu...ispod 200 € ne znam da li je...stvarno nemam predstavu...uostalom ide 8. mart...

Ako izgleda, onda je cena nebitna.
..pa lep Moonjo al ne bi dala 200e za radio pa kad bi pevao ne znam sta.....hvala lepo, a ni ne znam nikog ko bi se za mene za 8.mart isprsio toliko para, ma
ne znam ni manje..hbg stigle godine nema vise poklona..zatajili udvaraci
- - - - - - - - - -
...kako je nebitna cena, ne razumem...?
..hbt pa i auto kupujete da ide, a birate da je lep, ili samo onako nema veze ili masinu za ves, sporet, krevet..sve kupujes samo tek da imas ili da ti se dopadne???

a ako bude srece i u kopenhagen, al to cu videti.Sta ce ti radio sve imas na kompu i fonu.
- - - - - - - - - -
Ja kupim najjeftinije moguce..kupila sam kuhinju u vitorogu za 9999 dinara, bila na snizenju 50 posto i dve police uz nju...ukupno 11.450![]()

..pa lep Moonjo al ne bi dala 200e za radio pa kad bi pevao ne znam sta.....hvala lepo, a ni ne znam nikog ko bi se za mene za 8.mart isprsio toliko para, ma
ne znam ni manje..hbg stigle godine nema vise poklona..zatajili udvaraci
- - - - - - - - - -
...kako je nebitna cena, ne razumem...?
..hbt pa i auto kupujete da ide, a birate da je lep, ili samo onako nema veze ili masinu za ves, sporet, krevet..sve kupujes samo tek da imas ili da ti se dopadne???
msm, ako izuzmemo cenu.
..pa i ja kupim sto je moguce jeftinije, al mora bar malo da mi se i svidja...a radio eto tako nesto mi se svidja da ga imam,ali ja cu to traziti u selu,ima toga tamo sigurno,
a mozda se nadje i na buvljaku za neku sicu....
..super si prosla, bravo pa kakva je??![]()

.... ti imaš Stiv Džobs filozofiju, like it !msm, ako izuzmemo cenu.
Pa nemaš udvarače jer nemaš radio, ko tje di dođe kad nemaš muziku
Kupi mini liniju...., mislim da može da se nađe za 100 evra, a polovna 3-4 hiljadarke.....a ima i digitalni sat!

Evo ke...hreskom sam je stavila na drugu temu
![]()
- - - - - - - - - -
Rekla sam necu braon...al cena je presudila, da bacam pate za radjenu kuhinju ne pada mi na pamet. A parice u dzep.![]()
Pa da zato sam i uzela ovu...sta fali braon kuhinji....osim sto je braon, a iskreno meni je slatka. Dugo nisam imala u stanu nesto braon, klasika.
...meni je sve braon i nijanse...samo mi je kuhinja bela sa rosfraj sivim....e sad trebali bi mi viseci elementi i to sam mastala da menjam jer je ovo sto imam jako dotrajalo,
ali od kad sam se razbolela ne razmisljam oupste o tome niti ce biti skoro prilike da ista menjam i kupujem od tih stvari samo zdravlje i sve sto je vezano za to....
Zato je ona prethodna kuhinja i zavrsila na otpadu...bukvalno se raspadala, bila 12 godina stara, a kuhinja je imala svetlarnik, najveca glupst koja postoji, i nije bila dobra ventilacija...sad imam normalan prozor i pogled.
...nisam nista, al hocu ovo samo ne znam kako...ali snaci cu se vec, nadam se....http://www.newchic.com/dresses-3955/p-1035110.html