Sta ste naučili od bivših?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da nije sve onako kako se čini.

Balkanski_spijun_3.JPG

postala sam takoreci profi somalijer, ajd da ne preterujem ali odlican amater poznavalac sa cim se koje vino kombinuje da...I sve to bez preke potrebe i bez posebnog interesovanja :lol:
zatim sta je pravi gulas sa kockicom cokolade, neke dodatne detalje u sm igricama
inace nista specijalno, vise su oni od mene naucili 4>>>>

Na koji ih način samo pronađe da mi je znati? 🙂
Oni izaberu mene a ja ih procenim... Nikad nisam išla za nekim ko već nije zainteresovan.
A cenim stvari koje su mi važne, razume se. Zašto bih izabrala nekog koga neću poštovati posle raskida? Ne. Mora biti dobar i pametan čovek. Ali za mene je sex vrlo važan, tako da gledam obe stvari.

Oni izaberu mene a ja ih procenim... Nikad nisam išla za nekim ko već nije zainteresovan.
A cenim stvari koje su mi važne, razume se. Zašto bih izabrala nekog koga neću poštovati posle raskida? Ne. Mora biti dobar i pametan čovek. Ali za mene je sex vrlo važan, tako da gledam obe stvari.
Bravo
Ja sam pravila greske
Pa zbog dobrog seksa bila sa karakterima koji nikako ne idu uz mene i tip licnosti upitan
Ali ajde, covek se uci
Zato sada uzivam

I misliš da imaš ekstra seks sad? 😂
Imam
Vrlo je dobro 😊 i redovno
I pored seksa imam i ostalo
Neko da sa njim provedem dan
Neko s kim mogu da pobegnem iz grada
Da se smucamo po gradu
Da odemo na zurku
Da spremamo veceru
Pogledamo film
Vozamo se motorom
Smejemo kao opaljeni
Odemo na protest
Ljubimo se kao tinejdzeri
I seks
Seks kao visnjica na slagu

morao bih to da objasnim uživo ali kad već pitaš..polako, nežno.. nemoj odma da napadneš ko da ti je poslednje.. je l znaš šta je kiltoris? ako ne znaš jbg pitaj je..lizni ga pa se povuci.. lizni joj guzu.. pa polako prstom masaža.. vrati se na pi čkicu.. dobro je poliži.. masiraj joj klitoris..gurni dva prsta i savij ih pa lagano pokretima gore dole ( ne unutra napolje ).. onda ubrzaj.. jbm li ga brt da l sam ti dobro opisao.. u suštini osluškuj šta joj prija..ako je mirna onda si negde zasrao i nemoj da radiš to.. zaustavi se pa je pitaj: voleo bih da uživaš ali vidim da ne ide.. šta bi volela da ti radim?
Sta da lizem, guzu?

kako bre, jel ti stv lizes guzu?

Ja ne mogu ja sam dete sa sela, mogu lizem vamglu kase napravi slag za tortu ali ne mogu guzu da lizem ja bi crko.

Back