- Poruka
- 489
Da nije sve onako kako se čini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
javi mi kada sadasnji postane bivsi.bice nam lepo,druzicemo se.mogli bi da skoknemo do mokre gore i da beremo vrganje i lekovite biljkeNaučili su me da uživam u sexu
I još puno toga lepog i korisnog za život. Bivši i sadašnji su velika radost
Po svim tvojim odgovorima vezanim sa seks stičem utisak da si ti uvijek imala dobre jebače ako ništa drugo.Naučili su me da uživam u sexu
I još puno toga lepog i korisnog za život. Bivši i sadašnji su velika radost.
Ne uvek. Ali se to zaboravlja. U pitanju je naravno kombinacija 2 osobe i odnos nije uvek kompatibilan. Ali to nije odnos koji potraje pa se i zaboravi. No generalno je tačno, sjajni muškarci uglavnomPo svim tvojim odgovorima vezanim sa seks stičem utisak da si ti uvijek imala dobre jebače ako ništa drugo.![]()
Na koji ih način samo pronađe da mi je znati?Ne uvek. Ali se to zaboravlja. U pitanju je naravno kombinacija 2 osobe i odnos nije uvek kompatibilan. Ali to nije odnos koji potraje pa se i zaboravi. No generalno je tačno, sjajni muškarci uglavnom![]()
Oni izaberu mene a ja ih procenim... Nikad nisam išla za nekim ko već nije zainteresovan.Na koji ih način samo pronađe da mi je znati?![]()
Tebe bi bilo jako zanimljivo upoznati.Oni izaberu mene a ja ih procenim... Nikad nisam išla za nekim ko već nije zainteresovan.
A cenim stvari koje su mi važne, razume se. Zašto bih izabrala nekog koga neću poštovati posle raskida? Ne. Mora biti dobar i pametan čovek. Ali za mene je sex vrlo važan, tako da gledam obe stvari.
BravoOni izaberu mene a ja ih procenim... Nikad nisam išla za nekim ko već nije zainteresovan.
A cenim stvari koje su mi važne, razume se. Zašto bih izabrala nekog koga neću poštovati posle raskida? Ne. Mora biti dobar i pametan čovek. Ali za mene je sex vrlo važan, tako da gledam obe stvari.
I misliš da imaš ekstra seks sad?Bravo
Ja sam pravila greske
Pa zbog dobrog seksa bila sa karakterima koji nikako ne idu uz mene i tip licnosti upitan
Ali ajde, covek se uci
Zato sada uzivam
ImamI misliš da imaš ekstra seks sad?![]()
Sta da lizem, guzu?morao bih to da objasnim uživo ali kad već pitaš..polako, nežno.. nemoj odma da napadneš ko da ti je poslednje.. je l znaš šta je kiltoris? ako ne znaš jbg pitaj je..lizni ga pa se povuci.. lizni joj guzu.. pa polako prstom masaža.. vrati se na pi čkicu.. dobro je poliži.. masiraj joj klitoris..gurni dva prsta i savij ih pa lagano pokretima gore dole ( ne unutra napolje ).. onda ubrzaj.. jbm li ga brt da l sam ti dobro opisao.. u suštini osluškuj šta joj prija..ako je mirna onda si negde zasrao i nemoj da radiš to.. zaustavi se pa je pitaj: voleo bih da uživaš ali vidim da ne ide.. šta bi volela da ti radim?
StoSta da lizem, guzu?
kako bre, jel ti stv lizes guzu?
Ja ne mogu ja sam dete sa sela, mogu lizem vamglu kase napravi slag za tortu ali ne mogu guzu da lizem ja bi crko.
gricni kad je umetničkaSta da lizem, guzu?
kako bre, jel ti stv lizes guzu?
Ja ne mogu ja sam dete sa sela, mogu lizem vamglu kase napravi slag za tortu ali ne mogu guzu da lizem ja bi crko.
Sto
Hehe
Zar ti stv mislis da mozes oprati crevo iz kog pod pritiskom curi sadrzaj iz septicke jame?Podrazumeva se da je cisto
Da znas anatomijuZar ti stv mislis da mozes oprati crevo iz kog pod pritiskom curi sadrzaj iz septicke jame?
Mislim ja razumem tebe...
ali bas bas jbg
Ouuu shitDa znas anatomiju
Znao bi da je taj zavrsni deo creva obicno prazan
Jer tek kad se napuni imas nagon za defekacijom
Znaci
Morate imati predznanje i za anal hehehe
da, to je istina. ja sam još prošle godine kupila irigator specifično za anal, i bio mi je potreban tačno 0 putaDa znas anatomiju
Znao bi da je taj zavrsni deo creva obicno prazan
Jer tek kad se napuni imas nagon za defekacijom
Znaci
Morate imati predznanje i za anal hehehe