sta ste LEPO naucili od zena?:)

Gost377586

Veoma poznat
Poruka
11.136
htela sam da napisem sta smo naucili al bi islo pljuvanje zenskog roda:lol:
tako da ajde napregnite dusicu i podelite sa nama sta ste sve lepo naucili od zena,bilo to o ljubavi,radu,seksu,poverenju nekim zivotnim mudrostima necemu sto vam je zauvek ostalo utaknuto u niti secanja...:heart:
i ne moraju to samo biti vase devojke,mogu i bake majke i sl...

tako da ajde napregnite dusicu i podelite sa nama sta ste sve lepo naucili od zena,bilo to o ljubavi,radu,seksu,poverenju nekim zivotnim mudrostima necemu sto vam je zauvek ostalo utaknuto u niti secanja...:heart:

Naucio sam da treba da budem svoj i da ne posmatram neke stvari kao sidro, da fine devojke ne postoje samo u bajkama, da nisu strasne kao sto sam mislio, da umeju i da popiju i da opsuju, da nisu savrsene vec i da imaju mane kao i mi...

htela sam da napisem sta smo naucili al bi islo pljuvanje zenskog roda[emoji38]
tako da ajde napregnite dusicu i podelite sa nama sta ste sve lepo naucili od zena,bilo to o ljubavi,radu,seksu,poverenju nekim zivotnim mudrostima necemu sto vam je zauvek ostalo utaknuto u niti secanja...[emoji813]
O glupe li teme. Sta se od zena moze lepo nauciti?! Sta je zena bez intuicije?!

- umeće neobaveznog brbljanja bez poente
- pozitivniji pogled , optimizam
- važnost sitnica koje nikom normalnom ne bi pale pamet ( onako, 50% savladana lekcija)
- kako dati sebi više kredita
- kako funkcionisati u dvoje
- kako pobediti ljubomoru
- statistiku i verovatnoću ( privatne časove mi držala žeMska prof )
- kuvanje
- hebanje

Boldovane su najveće lekcije , s najdubljim utiskom

Dosta sam naucio od sestre kada sam bio dosta mladji, jos u teen periodu. Imala je jako dobru percepciju za to doba ili sam ja bio previse zaglupljen igricama.:confused:

O glupe li teme. Sta se od zena moze lepo nauciti?! Sta je zena bez intuicije?!

dobro a bar od majke nesto da si poneo sa sobom?

- - - - - - - - - -

- umeće neobaveznog brbljanja bez poente
- pozitivniji pogled , optimizam
- važnost sitnica koje nikom normalnom ne bi pale pamet ( onako, 50% savladana lekcija)
- kako dati sebi više kredita
- kako funkcionisati u dvoje
- kako pobediti ljubomoru
- statistiku i verovatnoću ( privatne časove mi držala žeMska prof )
- kuvanje
- hebanje

Boldovane su najveće lekcije , s najdubljim utiskom

znaci ti treba da nadjes neku kugarku i da ne budes ljubomoran na ostale njene decke/igracke:lol:

- - - - - - - - - -

Dosta sam naucio od sestre kada sam bio dosta mladji, jos u teen periodu. Imala je jako dobru percepciju za to doba ili sam ja bio previse zaglupljen igricama.:confused:
:ok:..

од бабе да кувам, од мајке да мислим, од другарица да сте превртљиве кучке, од курвањских дугарица бизнис

To ti je do 25-te tako, skoro pa bez izuzetka. Kad se ta magična cifra približi, mnoge sazru a one sa lošijim prosekom se opamete na popravnom - kad godine pređu na 3ojku.

Kad napune 30 - e onda već radi buljkica i tada su instant dobre, ready to use .
Najbolje kad im neko pre tebe olupa glavu ( ne mislim bukvalno) pa ti ne moraš da se patiš s njima jer nije to mali trud i energija. Kad neki kolega pre tebe to fino usitni, samelje, sažvaće - onda je mnogo lakše.

Dok misle da su princeze u čitavom kraljevstvu - beskorisne su i bukvalno zle ku4ke.
Kad shvate da mogu da budu princeze samo u jednoj kući - tada su divne, mazne mačkice.:cool:

Poslednja izmena:
Svasta sam naucio, ne libim se da trazim pomoc i savete od zena s kojima sam blizak, majka mi je uvek bila podrska, a takodje i prijateljice, mada su one defilovale kroz moj zivot i bio sam upucen na njih u pojedinim periodima.

Naucio sam da treba da budem svoj i da ne posmatram neke stvari kao sidro, da fine devojke ne postoje samo u bajkama, da nisu strasne kao sto sam mislio, da umeju i da popiju i da opsuju, da nisu savrsene vec i da imaju mane kao i mi...

strasne ili strašne?
naravno da kake, piške, prde i podriguju...

- - - - - - - - - -

од бабе да кувам, од мајке да мислим, од другарица да сте превртљиве кучке, од курвањских дугарица бизнис

kako je ovo tužno... :sad2:

Back