Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Једем воће цео дан, пресецам краставцима укисељеним на сунцу, а 'ладним кИ Жмија... синоћ пачије менструације са шареном сланином, што ћу вероватно и данас увече.

tacno mi ogadi jaja jos pre neki dan kad sam procitala ovo

a to najvise volim da jedem za dorucak i sad ne znam sta cu dok me ne prodje, ako prodje

tacno mi ogadi jaja jos pre neki dan kad sam procitala ovo

a to najvise volim da jedem za dorucak i sad ne znam sta cu dok me ne prodje, ako prodje
Без панике то је иронија на веганске халуцинације... мада они стварно умишљају да су јаја то што сам навео.
Нема фрке, прилегни на свој омиљени доручкић.

Ja jedem kokošije menstruacije svakodnevno za doručak, bez ikakvog gađenja :lol:
Од свих тих менструација(да речем ,,мензиса", тек да звучи још више у мејнстриму огавности вегишког вокабулара:D) најлепшија ми је пачија менструација, па морчија, после рецимо следећим редоследом менструације кока, гуски и на крају ћурки, али ћурећа менструација се убила за домаћи мајонез од целих јаја(значи жуманце и беланце са неким добрим хладно цеђеним уљем рецимо маслиновим, или Цунцукретовим, мало соли, бибера, тамног винског сирћета, или евентуално јабуковог и црне млевене слачице)

Од свих тих менструација(да речем ,,мензиса", тек да звучи још више у мејнстриму огавности вегишког вокабулара:D) најлепшија ми је пачија менструација, па морчија, после рецимо следећим редоследом менструације кока, гуски и на крају ћурки, али ћурећа менструација се убила за домаћи мајонез од целих јаја(значи жуманце и беланце са неким добрим хладно цеђеним уљем рецимо маслиновим, или Цунцукретовим, мало соли, бибера, тамног винског сирћета, или евентуално јабуковог и црне млевене слачице)
Sve bih ja te menstruacije jela :malav:
Kao mala sam jela ćureće, jer je baba držala ćurke. Sada samo ćureće meso, ne i menstruacije, šmrc :lol:

Back