Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dijetalno,al s pogledom
DSC_0171.jpg

- - - - - - - - - -

Pih :ljutko: vazda naopacke

1. Ovde nema kora da se kupe
2. Ovde kad kupis prsutu to je gomno koje je provuceno kroz neke rastvore da se kao udimi, nije dimljeno
3. Ubi me al ne umem da ukiselim kupus i vise posle visestrukih rasprostiranja smradova necu ni da probam, a ono sto ima kod nas u vakum kesama-kupus za podvarak il sarmu-to ovde nema
Ја га киселим за зиму за нас и обе сестре из НС-а, око 150 кила(мада оне око пола потребног купуса узму и од наших родитеља), само као рибанац и унутар бурета један слој главица за сарме.
Рецепт за десетак кила киселог купуса рибанца који сам дао форумашици Марџ Симпсон пре скоро две године и који јој је успео из све снаге.
http://forum.krstarica.com/showthre...mo-danas-3?p=26783812&viewfull=1#post26783812

...e ja zato nista vece od cmok sladoleda ne unosim u kucu..ali ok ja sam sama pa je to lakse izvesti....sad kad odem kod
dece tacno znam na kakve ce sve muke da me stave...i kako ce mi biti tesko da odolim kojecemu sto ce mi biti pred ocima....

Naravno. Pogotovo leti...
Recimo, dinja je bila bezukusna. A kada sam je prelila medom i cimetom... San snova. A sve zdravo.
Tufahije su meni jedna od najlepsih poslastica, a zdrave (sa medom, ne secerom) :)

...nebi pojela dinju ni pod pretnjom...meni ona ni ne mirise lepo...

..al sam danas kupila kajsije, pa mi drugarica donela breskve i banane....e kako sad to sve da pojedem da ne propadne ne znam...puno mi to...

- - - - - - - - - -

Ја волим обичне колаче - пите са јабукама, вишњама и такве ствари.

...ja volim sve kad su kolaci u pitanju, od vanilica do ne znam kakvih torti...ustvari pa to se zna sve sto je slatko...

...nebi pojela dinju ni pod pretnjom...meni ona ni ne mirise lepo...

..al sam danas kupila kajsije, pa mi drugarica donela breskve i banane....e kako sad to sve da pojedem da ne propadne ne znam...puno mi to...

- - - - - - - - - -

...ja volim sve kad su kolaci u pitanju, od vanilica do ne znam kakvih torti...ustvari pa to se zna sve sto je slatko...

ubaci voce u frizider, pa moze da ti traje cele nedelje
ja kao i bogi obozavam dinju, moje dete ne moze da je smisli
pa imamo problem kad je otvorim i hladim u frizideru
meni kad frizider otvorim rajski mirise, a ona samo brzo zatvori vrata i zakoluta ocima..jednom je stavila masku za ronjenje kad je trebala nesto da izvadi iz frizidera da bi mi dokazala koji je stepen gadljivosti :lol:
i sad kad kupim, kupim malu, odmah pojedem, hermeticki zatvorim kore i semnke pre nego sto ubacim u kantu ili odmah idem i bacim u kontejner
jbg ne zna sta propusta :)

Back