Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Kiseli kupus imaju Poljaci. U tegili ribanac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema mladog luka? gde ti zivis, u kom getu
Moj geto je centar grada+ne zivim u tudjem stanu sa drugim cimerom svaki dan, placajuci kiriju
vazda naopackeЈа га киселим за зиму за нас и обе сестре из НС-а, око 150 кила(мада оне око пола потребног купуса узму и од наших родитеља), само као рибанац и унутар бурета један слој главица за сарме.1. Ovde nema kora da se kupe
2. Ovde kad kupis prsutu to je gomno koje je provuceno kroz neke rastvore da se kao udimi, nije dimljeno
3. Ubi me al ne umem da ukiselim kupus i vise posle visestrukih rasprostiranja smradova necu ni da probam, a ono sto ima kod nas u vakum kesama-kupus za podvarak il sarmu-to ovde nema

Прекјуче сам купила онај колач са шљивама у "Хлебу и кифлама" - савршен је.
a jesi probala onaj sa kajsijama? neki dan ja svracala u njihovu pekaru na brdu ali nije bilo, sve prodali...mozda je i bolje...daaaa jesi probala onaj sa kajsijama? neki dan ja svracala u njihovu pekaru na brdu ali nije bilo, sve prodali...mozda je i bolje
Нисам видела, био је само са шљивама.
..Zabica rekla da ima i sa kajsijama....i ovi na brdu imaju uglavnom sa sljivama....a kad vidim one njihove tart-ve sve bi, al bukvalno sve,
zato i izbegavam da ulazim kod njih cesto...

Немам ја кинту да улазим било где често.![]()
...to tek, nego i kad imam pametnije mi je da ne ulazim...ima zdravijih stvari od testa iz pekare...

Naravno. Pogotovo leti...
Recimo, dinja je bila bezukusna. A kada sam je prelila medom i cimetom... San snova. A sve zdravo.
Tufahije su meni jedna od najlepsih poslastica, a zdrave (sa medom, ne secerom)![]()
Ја волим обичне колаче - пите са јабукама, вишњама и такве ствари.
...nebi pojela dinju ni pod pretnjom...meni ona ni ne mirise lepo...
..al sam danas kupila kajsije, pa mi drugarica donela breskve i banane....e kako sad to sve da pojedem da ne propadne ne znam...puno mi to...
- - - - - - - - - -
...ja volim sve kad su kolaci u pitanju, od vanilica do ne znam kakvih torti...ustvari pa to se zna sve sto je slatko...