Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Кајсије, кајсије и опет кајсије... па око 4 послА подне навратили кум&кума у повратку из НС, кум и ја пресекли с неколико чаЈшица крушковаче, а Џене коштале ишлере што их је кума пазарила у некој посластичарници у НС-у.

Meni ce mama da dodje u nedelju i jescu i ja, i ima svaki dana da pisem-sarma, paprika, povvarak, donece i kore-gobanica, pituljice. Dozivecu i ja sledecu nedelju
Joj, susena prsuta, ne kuvana u hemikalijama pa nazovi susena
Oh, oh, jescu i ja, jos samo 6 dana

Шта те спречава да сама скуваш то што волиш?
1. Ovde nema kora da se kupe
2. Ovde kad kupis prsutu to je gomno koje je provuceno kroz neke rastvore da se kao udimi, nije dimljeno
3. Ubi me al ne umem da ukiselim kupus i vise posle visestrukih rasprostiranja smradova necu ni da probam, a ono sto ima kod nas u vakum kesama-kupus za podvarak il sarmu-to ovde nema

1. Ovde nema kora da se kupe
2. Ovde kad kupis prsutu to je gomno koje je provuceno kroz neke rastvore da se kao udimi, nije dimljeno
3. Ubi me al ne umem da ukiselim kupus i vise posle visestrukih rasprostiranja smradova necu ni da probam, a ono sto ima kod nas u vakum kesama-kupus za podvarak il sarmu-to ovde nema

Не причам ти ја за гибанице и сарме него за пуњене паприке и такве ствари.

I zelena sarmica. Ovde nema lista. Nema ovde ni mladog luka, to sam jednom samo srela, 2 e kostale 3 male glavicice u vezi, ja donela kuci deset veza da se najedem, muz mi dva dana brojao tih 20 e. Preselo mi

- - - - - - - - - -

И ја обожавам али није сезона. То сад нико не једе.

Znam ja da nije sezona, al nije da ja zivim u sezoni i da sam od juce ovde. Bem ti bale mi posle. Eto, uspela sam da veceram flan, to je nesto ko kapucino na kraju case, a onda posle nesto ko puding od vanile, al nije puding. Pojela sam 100 gr, bar se necu srusiti od nedostatka secera.

Back