Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni ne pali ta taktika :-) mada se trudim da je primenjujem al slabo mi ide.

...axaxxaxa...pa znas kako meni to "ide", ne zavlacim se kad odem za mleko ii tako neke stvari ne ja necu ja sam karakter:mrgreen: onda za par sati
me uhati ludilo i il da pojedem nesto slatko ili da crkavam..pa odem kupim dve bonzte ili tako nesto....ili 2 cmok sladoleda, kao neka da imam za sutra,
ali to kod mene nikad surta docekalo nije...eto tako ja to :rumenko: karakter sam da me nema u drzavi:malav:

Slabo nesto jedem ovih dana. Plasim se da nije ono najgore :lol:
За једно двајс' година: СинЕ моје ти си зачет(а) за Брексит.:)
Амбасадор Словачке у једној емисији пре неколико година завршавајући службу код нас, а и уопште јер је ишао у пензију представи је књигу о свом службовању у МИП Словачке цитирајући један пасус о служби у Србији: Срби су једини народ за који знам да својим кћерима тепају сине моје)...
Није било написано подсмешљивим већ одобравајућим и афирмативним тоном.:D

Ne znam, kad je vruce meni je tesko da jedem+kad se nerviram ja ne jedem-zajedni savrsena kombinacija za ne jesti. Pravim tako to sto volim u nadi da cu pojesti i onda sipak. Mozda i vise od dva dana. Ne mogu se setim. Ebes ga, bar cu o5 biti Tvigi sa 45 kg/ Samo u bolnicu da ne zaglavim

Ne znam, kad je vruce meni je tesko da jedem+kad se nerviram ja ne jedem-zajedni savrsena kombinacija za ne jesti. Pravim tako to sto volim u nadi da cu pojesti i onda sipak. Mozda i vise od dva dana. Ne mogu se setim. Ebes ga, bar cu o5 biti Tvigi sa 45 kg/ Samo u bolnicu da ne zaglavim

Рокни онда нешто за смирење. Неку благу дозу да не будеш као дрво, наравно.

Рокни онда нешто за смирење. Неку благу дозу да не будеш као дрво, наравно.

Ovde je problem i lek za bolove da dobijes, a ne sredstvo za smirenje. Posle carskog su mi prepisali bili malu kolicinu PARACETAMOLA PROTIV BOLOVA. Njihov lek, Dafalgan se zove, 100 posto paracetamol, i to dobijes za bolove posle carskog. Kakve veze ima paracetamol sa bolom ja dan-danas ne znam, al to su mi dali. Za ostalo se mozes ............ u doope, neces dobiti ako te ne zatvore negde u paviljon br. 4

- - - - - - - - - -

je l imas med>
napravi limunadu sa medom i unosi makar to
To imam-evo sad cu da uradim

..pa zato ti kazem da moras jesti na silu, i moras zbog deteta, njoj trebas,nisi vise sama pa da se zezas sa tim stvarima, ti imas obavezu da budes dobro da bi bilo dobro i njoj,
misli o tome lakse ce ti pasti da jedes na silu.....nemoj da ugrozavas i svoj i njen zivot...

ja jutros na pijaci gledam i kazem sebi - neces da kupujes ove albanske fol lubenice koje su spricane bog t pita cime
kao paradajz
i dodje sestra i kaze - e kupila sam vam lubenicu
e jbga
kakva je, zelena i cudnog ukusa
dok ne stignu domace, jescemo kajsije i breskve

..na Brdu na pijaci baka prodaje svoje kajsije 100 dinara kilo, divne su, ostale su sve kao jabuke velike i 200-250 kako koje....

- - - - - - - - - -

Uštipke i kiselo mleko, ovčije of kors, otoičKe.

...ja sam samo kiselo malope malo da se osvezim....bas prija onako hladno..

Ovde je problem i lek za bolove da dobijes, a ne sredstvo za smirenje. Posle carskog su mi prepisali bili malu kolicinu PARACETAMOLA PROTIV BOLOVA. Njihov lek, Dafalgan se zove, 100 posto paracetamol, i to dobijes za bolove posle carskog. Kakve veze ima paracetamol sa bolom ja dan-danas ne znam, al to su mi dali. Za ostalo se mozes ............ u doope, neces dobiti ako te ne zatvore negde u paviljon br. 4

- - - - - - - - - -

To imam-evo sad cu da uradim

Paracetamol jeste i za bolove, nije bogzna šta, ali je jedini dozvoljeni lek protiv bolova kad dojiš. Mada kod nas nakon carskog mislim da čine izuzetak.
Za smirenje imaš lekove na biljnoj bazi u slobodnoj prodaji. Isto neće učiniti čuda ali može malo da pomogne. To sam koristila kad sam ostavljala pušenje i imala napada nervoze. Nije loše, malo deluju, malo pomogne sugestija. Naravno oprezno i sa travkama ako planiraš novu trudnoću. :)

ono kad ceo dan prodjes na jednom parcetu przenice i par vocki
i onda padne noc postane prijatnije i tebi se dizna otvori
pojela sam sve sto sam videla.....strpala u zeludac odjednom supu veceru voce keks , genijalan potez....sad ce on da mi objasni vrlo temeljno kakva je to greska bila :lol:
sad cu da umrem :pljus:

Back