електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Велике грисине са маком и сусамом, неки нови прозвод ручно рађен, кажу на етикети.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To što sam jela, bolje bi bilo da nisam.
Čitam nešto o semenkama lana, zdrave...ovo..ono, pa rekoh da probam.Samlela ih i pojela sa zobenom kašom. Velika greška! Muka mi je, neće ovo biti dobro, nikako...![]()

Nisam nasuvo, nego sam ih umešala u zobenu kašu. Stavljam ih inače u domaći hleb, ali ovo sa kašom mi izaziva mučninu.Nasuvo si pojela lan?
Ima da se kupi mleveni...ne bi trebalo da smeta kad se pije sa jogurcem![]()

Popij puno vode, da ne bi doslo do konstipacije...
Ja ih jedem oko 20-30g = 2 supene kasike(vise se ne preporucuje) i litar vode otprilike
Inace one jesu zdrava hrana, tzv superhrana![]()

a zob je sta?
Храна за коње.a zob je sta?

Имаш млевени лан у продавницама здраве хране, а код куће меље се млиновима с каменом који се нпр користе и за млевење мака.ja nekad pijem lan i susam sa jogurtom...nije da nešto vodim računa o zdravoj ishrani..ali je to sasvim neutralno...ali mleveni lan..ne znam kako mislite da meljete bilo čime lan, on je sav u opni i sitan kao vaška....
Navodno su cele semenke nesvarljive, zato ih meljem.ja nekad pijem lan i susam sa jogurtom...nije da nešto vodim računa o zdravoj ishrani..ali je to sasvim neutralno...ali mleveni lan..ne znam kako mislite da meljete bilo čime lan, on je sav u opni i sitan kao vaška....
Имаш млевени лан у продавницама здраве хране, а код куће меље се млиновима с каменом који се нпр користе и за млевење мака.
Нпр овакав имамо на салашу купљен још између два светска рата још шљака.
![]()
ja nekad pijem lan i susam sa jogurtom...nije da nešto vodim računa o zdravoj ishrani..ali je to sasvim neutralno...ali mleveni lan..ne znam kako mislite da meljete bilo čime lan, on je sav u opni i sitan kao vaška....
U mlinu za kafu se samalje.
Ja ga stavim u kefir, pa jedem kasicicom. To mi je cesto dorucak.
- - - - - - - - - -
Nedavno sam rucala. Salatu sa fetom. Sada umacem piskotu u kafu.
A ja sam upravo ručala i večerala. Bilo mi muka pa nisam mogla ranije, a sada, od toliko hrane, imam osećaj da mi je balon u stomaku. Danas nisam normalna...![]()

Mrzim taj osecaj. Kada se osecam pretrpano i tromo. Uvek je lepse maaalo biti gladan. Nekako sam poletnija, energicnija.
Proci ce![]()
U mlinu za kafu se samalje.
Ja ga stavim u kefir, pa jedem kasicicom. To mi je cesto dorucak.
- - - - - - - - - -
Nedavno sam rucala. Salatu sa fetom. Sada umacem piskotu u kafu.

A, posto ona to ne jede... 
Kroketi, nuggets s'o bi rekli Ameri. (S)Przila Mo.A, posto ona to ne jede...
![]()

Za prvu užinu bela kafa sa cikorijom.. Sad će brzo vreme za drugu, to će biti voće.Prvo čaj, za doručak dve mafin projice, jedan jogurt i 3 kocke čokolade.Za prvu užinu bela kafa sa cikorijom.. Sad će brzo vreme za drugu, to će biti voće.
pa kad si ti ustala?
ja tek sad stigla da jedem,dok sam prosetala bobija,napravila dorucak dembelanima...
inace nikad nemam potrebu ,bilo kad da doruckujem za prepodnevnom uzinom,al zato oko 5 popodne...