Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To što sam jela, bolje bi bilo da nisam.

Čitam nešto o semenkama lana, zdrave...ovo..ono, pa rekoh da probam.Samlela ih i pojela sa zobenom kašom. Velika greška! Muka mi je, neće ovo biti dobro, nikako...
smilie_girl_339.gif

To što sam jela, bolje bi bilo da nisam.

Čitam nešto o semenkama lana, zdrave...ovo..ono, pa rekoh da probam.Samlela ih i pojela sa zobenom kašom. Velika greška! Muka mi je, neće ovo biti dobro, nikako...
smilie_girl_339.gif

Popij puno vode, da ne bi doslo do konstipacije...

Ja ih jedem oko 20-30g = 2 supene kasike(vise se ne preporucuje) i litar vode otprilike

Inace one jesu zdrava hrana, tzv superhrana :)

Nasuvo si pojela lan?

Ima da se kupi mleveni...ne bi trebalo da smeta kad se pije sa jogurcem :lol:
Nisam nasuvo, nego sam ih umešala u zobenu kašu. Stavljam ih inače u domaći hleb, ali ovo sa kašom mi izaziva mučninu.:sad2:
Popij puno vode, da ne bi doslo do konstipacije...

Ja ih jedem oko 20-30g = 2 supene kasike(vise se ne preporucuje) i litar vode otprilike

Inace one jesu zdrava hrana, tzv superhrana :)

Sva sreća pa samo jednu kk, pročitala sam to za veću kašiku, bila sam oprezna. Još samo da mi prođe ova muka :confused: pa ću i vodu da pijem.

Ako neko drži dijetu, neka proba ovaj metod. Garantovano smanjuje apetit.:lol:

Храна за коње.:mrgreen:
Омиљена код споменутих.

- - - - - - - - - -

ja nekad pijem lan i susam sa jogurtom...nije da nešto vodim računa o zdravoj ishrani..ali je to sasvim neutralno...ali mleveni lan..ne znam kako mislite da meljete bilo čime lan, on je sav u opni i sitan kao vaška....
Имаш млевени лан у продавницама здраве хране, а код куће меље се млиновима с каменом који се нпр користе и за млевење мака.
Нпр овакав имамо на салашу купљен још између два светска рата још шљака.
images

ja nekad pijem lan i susam sa jogurtom...nije da nešto vodim računa o zdravoj ishrani..ali je to sasvim neutralno...ali mleveni lan..ne znam kako mislite da meljete bilo čime lan, on je sav u opni i sitan kao vaška....
Navodno su cele semenke nesvarljive, zato ih meljem.
Имаш млевени лан у продавницама здраве хране, а код куће меље се млиновима с каменом који се нпр користе и за млевење мака.
Нпр овакав имамо на салашу купљен још између два светска рата још шљака.
images

Sameljem ga u običnom el. mlincu za kafu. Okrene ih par puta i gotove su.

U mlinu za kafu se samalje.
Ja ga stavim u kefir, pa jedem kasicicom. To mi je cesto dorucak.

- - - - - - - - - -

Nedavno sam rucala. Salatu sa fetom. Sada umacem piskotu u kafu.

Prvo čaj, za doručak dve mafin projice, jedan jogurt i 3 kocke čokolade.:zkez: Za prvu užinu bela kafa sa cikorijom.. Sad će brzo vreme za drugu, to će biti voće.

pa kad si ti ustala?
ja tek sad stigla da jedem,dok sam prosetala bobija,napravila dorucak dembelanima...
inace nikad nemam potrebu ,bilo kad da doruckujem za prepodnevnom uzinom,al zato oko 5 popodne...

Back