Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dve porcije chicken nuggets i dve porcije pomfrita.
Nikola Tesla i Mihajlo Pupin među obrocima... domaća sirovina, američka tehnologija.
Zahvaljujem se vrednim ljudima iz McDonaldsa.

God bless 'Murica,
God bless the greatest nation on Earth:
land of the free
and the home of the brave...

Unistila sam se...sve je bilo super do posle podne. Onda sam pijela dve paprike suve crvene, punjene jedna pirincem, a druga mesom. Pa mi bili malo, pa sam izela dve burger lepinje zagrejane u rerni. Umesto burgera pecenica i mozzarela...predivno i to sam zalila vinom. I na kraju kafa i krempita.:sad2:

...ja napravila sebi salatu, malo zeelne, malo feta sira, pola paradaiza i pilece belo sa teflona....puna cinija i to prilicno velika ispade..najela se posteno....
..bez preliva i kojecega...to malo da presecem one sardine..:)

Unistila sam se...sve je bilo super do posle podne. Onda sam pijela dve paprike suve crvene, punjene jedna pirincem, a druga mesom. Pa mi bili malo, pa sam izela dve burger lepinje zagrejane u rerni. Umesto burgera pecenica i mozzarela...predivno i to sam zalila vinom. I na kraju kafa i krempita.:sad2:

E, i ja sam.
Bila sam kao gladna a nisam morala to sve odjednom- trecina krastavca, pola male glavice luka i parce mladog sira na kockice pa preliveno maslinovim. I posle toga banana. Boli me stomak.

Back