Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Моче и домаћА кисела млека, овчија, оф корс.
Мсм моче зову и прженице, као оно кришке 'леба(конкретно коокоороознА 'леба), потопљене у раствор умућених јаја и млека и пржених на масти/уљу, код мене масти, оф корс.

ja sam doruckovala istostirano parce hleba,zaliveno maslinovim,od gore paradajz,belanca i trapist,sve mi padalo okolo,uz kafu.a gustirala sam na kraju uz krisku parmezana
Ја то једем у количинама с бундевиним уљем и белим луком и после недам ником да ми приђе.:mrgreen:
Иначе је одлично с бундевином, или сунцокретовом пулпом након цеђења девичанског уља, то купим у Хајдукову кад се врћем из Сегедина у уљари Сунцокрет(Цунцокрет, наравно!!!:hahaha:)

kiki bombone
kesicu celu
12375659_10206430076889712_1670059679_o.jpg

Poslednja izmena:
Моче и домаћА кисела млека, овчија, оф корс.
Мсм моче зову и прженице, као оно кришке 'леба(конкретно коокоороознА 'леба), потопљене у раствор умућених јаја и млека и пржених на масти/уљу, код мене масти, оф корс.
uh :sad2:
jedino što neam kiselo, al je tu jogurt...to ću ujutru

e ja cu od veceras to
rekao mi sensei da je za obnovu nerva zbog minerala koje sadrzi potrebno uvece pojesti kad odes u krevet - 5 suvih sljiva, jednu smokvu i jednu kajsiju
jedini je zez sto ne smes da operes zube posle toga
znaci ako to pojedem u ponoc, oko 4 cu da ustanem i perem zube
al ako ce to da mi pomogne da mi upala nerva prodje brze - nek ide zivot

e ja cu od veceras to
rekao mi sensei da je za obnovu nerva zbog minerala koje sadrzi potrebno uvece pojesti kad odes u krevet - 5 suvih sljiva, jednu smokvu i jednu kajsiju

Какве то везе има?

čekaj...a jel ti za sve tako boljke pratiš koja hrana najbolje pomaže i vitaminsko mineralni sastav tih tvari ?
mism znaš ono...zaboli te grlo i ti odma pogledaš koja voćka neutrališe upalu, ili izbacuje sluz...

pa da..sve pocinje od hrane

Какве то везе има?

ima sto se resorpcija tih minerala desava bas u usnoj duplji
ako operes zube tada samo isperes sve te minerale i odose u kanalizaciju neiskorisceni

e ja cu od veceras to

..izvini ali ja sam citala ovaj recept za probavu kazu da je super ko ima problem sa tim....ali nije pisalo kad moze da se pije voda....i mislim da toliko secera
moze da ti napravi problem sa zubima....al ok probaj pa sta bude....

- - - - - - - - - -

Она је добра и против кандидијазе у пробавном тракту.

..ona je dobra skoro za sve, ja je svako jutro popijem (punu manju kafenu kasicicu) uz onaj vocno povrcni sejk....i super se osecam...

e ja cu od veceras to
Конац је краљ.
Мада су пресно млеко, или супа од костију делотворнији.

Back