Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kako bre supa od kostiju za brzi oporavak ishiadicnog upaljenog nerva? :)
ja koristim konac redovno, al perem i zube najmanje dva puta dnevno
Јел пишеш да ти треба минерала за обнову нерва?!?

e ja cu od veceras to
rekao mi sensei da je za obnovu nerva zbog minerala koje sadrzi potrebno uvece pojesti kad odes u krevet - 5 suvih sljiva, jednu smokvu i jednu kajsiju
jedini je zez sto ne smes da operes zube posle toga
znaci ako to pojedem u ponoc, oko 4 cu da ustanem i perem zube
al ako ce to da mi pomogne da mi upala nerva prodje brze - nek ide zivot
Пресно млеко, или супа од костију, ОК.
Перем зубе не више од једном дневно, а кад год ми се и то омакне и сви су ту осим шестице доле десно извађене у 3. основне, небломбирани и без каменца, ниц парадентоза.

Моче и домаћА кисела млека, овчија, оф корс.
Мсм моче зову и прженице, као оно кришке 'леба(конкретно коокоороознА 'леба), потопљене у раствор умућених јаја и млека и пржених на масти/уљу, код мене масти, оф корс.

A što kvariš prženice mlekom :(
:malav:
Bolje su bez mleka (mislim na to štro se umače
kiselo mleko to da..:super:

...boze od kada nisam jela przenice sa sitnim sirom i gustim jogurtom...a volim bas bas:(...mogla bih napraviti...mada mi godi i slatka varijanta sa cimetom i prah secerom...

...ruckala sam njoke sa pestom, povrcem, susenim paradajzom i parmezanom i supu od grilovanih paradajscica i bosiljka...sada bih nesto slatko ali bicu karakter...do jutra:lol:
...imala sam u torbi dva pakovanja short bread-a ali nisam nam ih dala...zato cu sutra da smazem sva cetiri...uz kafu...mmmmm...

slatke prženice, to mu dođe skoro ko krofne ..heheh
mada, ja ih ne solim ,pa mi ipak spadaju u slano jelo.
inače, moj malđi sin se jedno vreme navadio da jede prženice čak i bez jaja, hrkavije su
i danas je zaključio da su ipak sa jajima bolje. :malav:

- - - - - - - - - -

Slane i slatke palacinke.
Na nos ce mi izaci :lol:

Dal je moguće.
imam utisak da se nikad ne bih zasitila palačinki.

Back