smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
sinoc cvarke bez leba,pa izasla,pa pojela pun fisek pecenog kestenja,pa dosla kuci pa lanene plocice nadrobila u jogurt,pa caj,pa tviks duplu cokoladicu...nocas sam umirala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))))sinoc cvarke bez leba,pa izasla,pa pojela pun fisek pecenog kestenja,pa dosla kuci pa lanene plocice nadrobila u jogurt,pa caj,pa tviks duplu cokoladicu...nocas sam umirala

od ove zene cu da umrem
tri cvarka
idi bogi u dupe iskidah se od smeha

I vrh ljute papricice. Sada imam pozar u ustima![]()
)))))
I vrh ljute papricice. Sada imam pozar u ustima![]()

to jos i otvara apetit, sad ces morati jos dva cvarka
ma di je bleki kad smo kod tvojih listova salte, kud se denuo

Steta sto te teme nema. Jeste nas sve karikirao, ali je bilo zabavno![]()

Конац је краљ.
Мада су пресно млеко, или супа од костију делотворнији.

Јел пишеш да ти треба минерала за обнову нерва?!?kako bre supa od kostiju za brzi oporavak ishiadicnog upaljenog nerva?
ja koristim konac redovno, al perem i zube najmanje dva puta dnevno
Пресно млеко, или супа од костију, ОК.e ja cu od veceras to
rekao mi sensei da je za obnovu nerva zbog minerala koje sadrzi potrebno uvece pojesti kad odes u krevet - 5 suvih sljiva, jednu smokvu i jednu kajsiju
jedini je zez sto ne smes da operes zube posle toga
znaci ako to pojedem u ponoc, oko 4 cu da ustanem i perem zube
al ako ce to da mi pomogne da mi upala nerva prodje brze - nek ide zivot
Kazu da je za grlo odlicna izmiksana banana sa vodom, pa polako na kasicicu. Mislim, to nije ni neukusno.
A po nekom ruskom receptu grlo se leci vezbama jezika. Na kutlacu se namaze med, pa lize kruznim pokretima. I to navodno leci upalu.

Ne smije još dva čvarka jer će prebaciti preko 45 kila a to će biti katastrofa .to jos i otvara apetit, sad ces morati jos dva cvarka
ma di je bleki kad smo kod tvojih listova salte, kud se denuo

Špinat sa belim lukom.
A ljubit ću se večeras![]()

Nego šta; belolučno aromatični poljupci su intako ja kazem nekom - jao jela sam neku ribu sa belim lukom
a on kaze - mmmmmm afrodizijak![]()

Моче и домаћА кисела млека, овчија, оф корс.
Мсм моче зову и прженице, као оно кришке 'леба(конкретно коокоороознА 'леба), потопљене у раствор умућених јаја и млека и пржених на масти/уљу, код мене масти, оф корс.

...mogla bih napraviti...mada mi godi i slatka varijanta sa cimetom i prah secerom...

Slane i slatke palacinke.
Na nos ce mi izaci![]()