Šta ste jeli, nedavno

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uštipke od tikvica i ajvar........e taj me ajvar muči, ne zbog stomaka već zbog priče oko njega,
dobila sam dve tegle od bma, on dobio paket zimnice na poslu i doneo mi par tegli svačega,
i priča kako je taj ajvar domaći i jeste dobar, ljut i upržen fenomenalno, nema uopšte viška
tečnosti, a cena kod njega u firmi je 400,00 din. za teglu, a prodajna u radnji 700,00 din,
ja ne idem u markete pa me zanima jel video neko teglu ajvara koja toliko košta, meni to suludo

Puding od čokolade. :zaljubljena:
Čoveče, kako ga volim, a nisam ga pravila milion godina jer od mojih ukućana niko to ne voli.
I danas sam pojela celu porciju sa guštom.:srecna:

ne dam
my-candy-1.gif

- - - - - - - - - -

uštipke od tikvica i ajvar........e taj me ajvar muči, ne zbog stomaka već zbog priče oko njega,
dobila sam dve tegle od bma, on dobio paket zimnice na poslu i doneo mi par tegli svačega,
i priča kako je taj ajvar domaći i jeste dobar, ljut i upržen fenomenalno, nema uopšte viška
tečnosti, a cena kod njega u firmi je 400,00 din. za teglu, a prodajna u radnji 700,00 din,
ja ne idem u markete pa me zanima jel video neko teglu ajvara koja toliko košta, meni to suludo

ima onaj satro domaci rucno pravljeni sto su kao od oljustene paprike, motaju se tu oko 600...nisam nikad kupila, nemam pojma dal su stvarno oljustene i dal je masinski il stvarno rucni
a ovi obicni od neoljustene paprike, masinski pravljeni, se motaju oko 200-300-400

Bakina tajna kosta oko 600 dindzi tegla od 550g

nije Baka, ovo ima karirano papirče na poklopcu i vrh je crne boje i piše Domaći ajvar od pečene paprike ljuti, 560 gr..
baš i nije nešto preterano oljušten, ali je stvarno ukusan, no bez obzira što je mnogo mnogo je, pa nije to kavijar majku mu :evil:
sad sam se iznervirala, pola kile ajvara za kilo junetine, pa stvarno :besna:

Back