STA STE DANAS RADILI

danas sam isla sa decom da im obnovim garderobu. Mislila sam prvo da odem na buvljak ali sam odlucila da odem na mlecnu pijacu, tamo je malo manja guzva a i tacno znam zenu koja ima jeftine decije stvari. al ne lezi vraze ona kaze nema trenerkice jesenje dodjite iduce nedelje. Ocu sve trcim, mislim se ja. I tako kupimo mi kod druge zene trenerkice za iste pare> eto sad znam gde jos ima jeftine decije robe. Pa kupimp jos i pecivo i cokoladu i keks u svislajn da imaju za veceru ili dorucak sa mlekom, pa posle na fontanu, pa na igraliste, pa smo se umorili i ajde kuci na rucak......

Од јутрос сам на послу и једва чекам да идем кући. Дошла сам на посао око 09.30 сати...Прелистала новине, прегледала мејлове, проверила да ли треба да зовем некога, јесам ли некоме обећала да ћу га звати или посетити данас...Онда сам седела и чекала да дође шеф и каже нам шта треба да радимо.
Али шеф се није појављивао. Свеже је венчан, па је закаснио, што смо му опростили. И пожелели да и сутра понови исту ствар.
Онда сам самоиницијативно почела да одрађујем неке послове...
Током мог радног времена одрадила сам један лагани посао, а након тога сам отишла на Нес кафу и "Цоца - Цолу зеро". То је трајало око два сата. Након тога сам се вратила у своју канцеларију, па сам одрадила један мало већи посао, а онда сам поново са колегиницом отишла на још једну "Цоца - Цолу -зеро"...
Након тога сам се вратила у фирму, па смо колега и ја скидали најновији Мадонин албум, како бисмо га сви у канцеларији имали на својим МП3 уређајима и компјутерима....
Након тога сам отишла у банку да платим ...нешто...Успут сам купила кишобран и свратила до познанице која ради у једном такозваном сендвич - бару, па сам мало проћаскала са њом...Ништа нисам пила, а ни јела...
Затим сам кренула ка фирми, успут намерно пролазећи кроз оманји Тржни центар, како бих погледала шта се све може купити, у поједине бутике сам и ушла, питала за цену, итд...
Па сам дошла у фирму...Шеф ме је звао да ме пита да ли има нешто слатко...Дала сам му једну крем бананицу...Сад седим у канцеларији, ево ме на форуму - чекам да ми прође радно време...

Poslednja izmena:
Isao na praxu, pokusavao da spavam, lik mi lupao cvrge jedno 15 puta, ja popizedo krenuo da ga udaram i oborio klupu u procesu...lik izbacen sa casa i jos mi pripretio preko sms-a da ce da me siba u ponedeljak...znaci lep kraj nedelje...:D

Back