Šta ste danas poželeli

14650569_1749652728632197_4284545068704088116_n.jpg

Da danas kad se čujem sa bratom da me obraduje vešću da Novu godinu slavimo kod nekog drugara ili kod nas, svejednoje (po cenu da ceo dan usisavam dok ne dodjuz :lol: ) Recimo da sam to poželeo, generalno mi je svejedno gde ću biti za Novu godinu, najradije bih je prespavao u krevetu, al šta ćeš, moraš najmanje jedan dan u godini da legneš i iza ponoći :hahaha:

Da danas kad se čujem sa bratom da me obraduje vešću da Novu godinu slavimo kod nekog drugara ili kod nas, svejednoje (po cenu da ceo dan usisavam dok ne dodjuz :lol: ) Recimo da sam to poželeo, generalno mi je svejedno gde ću biti za Novu godinu, najradije bih je prespavao u krevetu, al šta ćeš, moraš najmanje jedan dan u godini da legneš i iza ponoći :hahaha:

Blago tebi kad ne radiš...:zcool:

Ne radim ni ja danas ali radim sutra ujutru tako da neki izlazak teško može da se ukomponuje...Za novu godinu želim sebi i drugima (dragima) ono što bi ciganka rekla ''mnogo zdravlja sreČe i ljubavi''...:zimag: Kad smo već kod komponovanja voleo bih da u 24h, umesto standardnog, izlizanog repertoara, na svim trgovima u Srbiji gde se to slavi puste ovu predivnu triumfalnu melodiju
[
...Ne samo što se radi o genijalnoj klasici, koja bi obrazovala neprosvećene mase, već je toliko moćna i pozitivna da bi ljudi već prvog januara želeli da naprave od svog i života onih koji ih okružuju nešto mnogo užurbanije, nasmejanije i lepše nego do sada...:D

Back