Šta ste danas poželeli

31-01-ljub-z-2.jpg

...da pokisnem do gole kože, dok pljušti kiša. Da plačem, koliko god mogu. Na sav glas, gde me niko ne vidi. Da grcam. Kao malo dete. Na nekoj nepoznatoj klupi. I dok mi se niz leđa sliva voda, kvasi odeću, izvija moju kuštravu i dugu kosu... da mi se od kapljica, kasnije to na licu, ne vidi. Da se moja tuga, stopi s vodom neba. I da me baš briga, šta misli, pokvareni svet...

...da pokisnem do gole kože, dok pljušti kiša. Da plačem, koliko god mogu. Na sav glas, gde me niko ne vidi. Da grcam. Kao malo dete. Na nekoj nepoznatoj klupi. I dok mi se niz leđa sliva voda, kvasi odeću, izvija moju kuštravu i dugu kosu... da mi se od kapljica, kasnije to na licu, ne vidi. Da se moja tuga, stopi s vodom neba. I da me baš briga, šta misli, pokvareni svet...

:sad2::nono3:

:cvet:

Kol'ko je star?

2 godine, ali sam za to vrijeme prešao 3500 km. Nosio sam ga na servis, ali majstori samo gledaju kako da te oderu. Gruvaju cijene 3-4 puta veće od realnog. Gledam nekako da izguram ovu sezonu, a da na proljeće uzmem novi bajs. Nemam ja živaca za te opravke, nabavke dijelova i halapljive majstore. Kad uzmem novi bajs, ovaj stari ću poljubiti i ritualno baciti s mosta, a zvaću i tv ekipe da to sve snime, pa ću na kraju i ja dati izjavu da objasnim svoj postupak :D

Da me neko u životu, voli zbog mene. Čuva. I nikom ne da. Da čvrsto uhvati u svoje nežne ruke, moj beličast dlan. Da se za mene bori, kao što za druge, nekad sam ja. A, ono..čak i da ne potraje..samo da i ja jednom u životu, vidim kako to izgleda.

Kada neko za tebe, kao žensko čeljade, čestito izgara. Trudi se. Hoće. Ume i zna. "Gine & grize".

Bez primesa laži. Zadnjih namera. Obmana i bilo koje vrste destruktivnosti. Povreda.

Da i ja jednom to doživim. Osetim. Vidim. Kako je.

Kako je to, kada zrači onom istinskom privrženošću, srećom, što konačno našao je, šta tražio je, a da to nešto si ti. Odnosno, ja.

Da je to ta ista jačina. Hrabrost. Silina.

Da slomi u meni sve ono, šta i dalje, kao dete, zbog svega lošeg prošlo, boji se.

Da bude neko, ko na sve to..

...ostaće.

Čak i da ne potraje.

Čisto, da vidiš..kako je.

Kako je, kada i tebe neko voli, ljubavlju kojom ja voleh druge.

Da me ohrabri, da i ja otvorim se i da pokažem onu Jelenu od pre. što negde izgubila se, ali što i dalje, "živa" je.

Stani već jednom mi na crtu.

:bye:

Back