zainteresovana
Poznat
- Poruka
- 9.881
Iz dana u dan, u svakom pogledu, sve više napredujemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:ovo mi se ne svidja nikako...Suzy:Danas sam -definitivno sigurna- da su SVI muskarci ili stoke ili pi*ke.![]()
0077:Obnovio ono što sam znao-Ženama i puškama ne veruj 8)
Prokleti zubari.LPhoklica:Mmmm, nešto potpuno nekorisno - da rane u ustima sporo zarastaju.
Krv...
pljuc
Lanfear:Prokleti zubari.LPhoklica:Mmmm, nešto potpuno nekorisno - da rane u ustima sporo zarastaju.
Krv...
pljuc
Ja bila juche.
Kako me je samo iznervirao.
Grrr.
Mrzim zubare.
Shinoda:Danas sam naucio kvadratnu funkciju i kako da skiciram njen grafik!![]()
I osecam se kao debil!![]()
Cisto sumnjamLPhoklica:Mislim...reci mi gde ćeš u životu ikada primeniti kvadratnu funkciju?
Verovatno nikad, al' ko ce mu ga znati math's a bitch!LPhoklica:Shinoda:Danas sam naucio kvadratnu funkciju i kako da skiciram njen grafik!![]()
I osecam se kao debil!![]()
eh da...matetika izgdela tome i služi, da bi svi ispali debili.
Mislim...reci mi gde ćeš u životu ikada primeniti kvadratnu funkciju?
snaja88:Pokusacu da nabavim neku krnjigu spanskog u lekcijama, za expres ucenje 8)
loop:otkljucao sam gen plavih zumbula 8)
Razmislicu o ovome. Mozda, ako... hm.LPhoklica:Evo velikog prosvetljenja:
Mnogo je lepo kada ne moraš da pričaš s ljudima. Meni će naredni dani zbog ovoga biti mirni, a sve zbog nemilog događaja od juče. Sada ne mogu da govorim.
Samo mahnem glavom, okrenem se i odem... a najbolja stvar u tome što se niko ne ljuti.
tralala la la laa
heh
Ali ja mislim za stalno. Ne mogu ti opisati koliko me sve smara. Imam ja puno prijatelja, ali nekako se ne osjecam kao da tu pripadam. Hmmm... ne slushaj me, lutaju mi misli jutros.LPhoklica:Ne mislim na stalno, pre ili kasnije ću imati potrebu da im nešto izbrbljam...no do tada...
pssss
fino je to, Lanfear
Jupiii, nisam jedina!Lanfear:Ali ja mislim za stalno. Ne mogu ti opisati koliko me sve smara. Imam ja puno prijatelja, ali nekako se ne osjecam kao da tu pripadam. Hmmm... ne slushaj me, lutaju mi misli jutros.LPhoklica:Ne mislim na stalno, pre ili kasnije ću imati potrebu da im nešto izbrbljam...no do tada...
pssss
fino je to, Lanfear