Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Ništa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2 sendvicha, 2 velika staropramena, kokakolu, chips i snikers![]()

ma ova dive bre nas lozi,lepo sam rekla"Količina masti u mesu zavisi od uhranjenosti životinje, pola, vrste i regije. U proseku, teletina sadrži do 3% masti, divljač i živinsko belo meso do 4%,
konjsko meso do 5%, crveno meso živine, junetina i prasetina do 10%, govedina do 20%, svinjetina i preko 20% masti. "
http://nadijeti.wordpress.com/2011/10/27/meso-dijetalna-ishrana/

i dva dzojinta![]()

Pa i ne mislim zbog kalorija da je junk nego zbog zaprške, tone ulja und mlevenog mesa. Mada ove nisu mnogo masne.

pa sta je onda stavila u filja sam jela sarme u koje je kuvarica zaboravila da stavi meso, i to smo stigli do pola kad je ona snimila punu kesu pored frizidera
sta da vam kazem, tek tu je bila tek po neka kalorija, al je bio dzank nevidjeni

strasnoubij me ako znam, mislim da je bio samo luk, verovatno i prinac, ali ta scena dok svi jedemo a ona ugleda kesu uz jedno :"jao, ja sam zaboravila da stavim meso u ovo" me proganja godinama![]()
al pojeli smo ih uredno, mislim ne mozes komsinici da kazes da su joj sarme cudne za vreme rucka
sirota zena