Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.954
Sočivo i kupus salatu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proko covece. Kakvo zeleno i braon. To nema nikakav ukus. Crveno je najbolje. I rastopi se kad se kuva, ona druga ostanu u komadu, posle bude revolucija u stomaku.dobra ideja, dugo nisam jeo sočivo
ček ček, ima crveno sočivo?
ja znam samo za zeleno???
btw kod mene, nasuvo, grenadir marš
nisi u pravuProko covece. Kakvo zeleno i braon. To nema nikakav ukus. Crveno je najbolje. I rastopi se kad se kuva, ona druga ostanu u komadu, posle bude revolucija u stomaku.
Btw, kad gledas indijske serije ono njihovo glavno jelo zuti dal je zapravo crveno socivo na xyz nacina.
nisi u pravu
zelen i braon sociva su odlicna, skuvaju se za pola sata i nema nikakvih reakcija nadimanja
crveno ili narandzasto je najbledjeg ukusa
kad kupujes socivo, vazno je samo koje kupujes, kojeg proizvodjaca
jer imas one koji pakuju stara nekaoliko godina i ta ne mogu da se raskuvaju
kupi organik bilo koje i videces razliku
i socivo iako se brzo kuva, treba prethodno vece da se potopi
da znaš da ću probatiProko covece. Kakvo zeleno i braon. To nema nikakav ukus. Crveno je najbolje. I rastopi se kad se kuva, ona druga ostanu u komadu, posle bude revolucija u stomaku.
Btw, kad gledas indijske serije ono njihovo glavno jelo zuti dal je zapravo crveno socivo na xyz nacina.
nisi u pravuCrveno jedino ima ukus.
Ova druga nemaju ukus. Ukus zemlje i blata nije ukus.
Sto milijardu indijaca onda kuva bas crveno socivo kad su ova druga bolja i mogu da se raskuvaju.
Kad odes u prodavnicu videces da je crveno recimo 40% skuplje od drugih. Sigurno nije zato sto je losije.
Organsko ne kupujem.
nisi u pravu
kupi organsko pa ces da vidis razliku
socivo nema ukus zemlje i blata
Fujjjj!škembići, sam kuvao![]()
Krompir čorbu
I ja je spremam slično, volim i "klin čorbu"! Ovde ide krompir, malo šargarepe, peršuna, pirinča, luka i slabija zaprška.
Nije!Kupila sam ga u marketu.Kuvam ga u express loncu, slično kao pasulj. Spremam ga sa šargarepom i prazilukom.Jako je lepog ukusa, slično kao crni pasulj.Ako je crveno socivo da dam lajk.![]()
To je jako zdravo, ali ja to ne mogu jesti!jutros ovsenu kašu, sam napravio, nije iz kesice zbog dodatih koječega i šećera, dakle, ovsene pahuljice, čia semenke, mleveni lan, mleveni orasi, med sa polenom i mleko
ko kolač![]()
ako smemo znati, zašto?To je jako zdravo, ali ja to ne mogu jesti!
Ne mogu da pravim te kaše i ne volim takvu hranu. Mda, je jako zdrava.ako smemo znati, zašto?