- Poruka
- 22.356
Eh becarac. Jedno od mojih omiljenih jela. 
Danas pekarska pica i pogacica.

Danas pekarska pica i pogacica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
доручак: овсена каша са чоколадом... и након тога 2 парчета ролата са чоколадом и кексом.
доручак: овсена каша са чоколадом
ужина: грозд бијелог грожђа
ручак: порција чорбе од раштана, шнита хљеба
ужина: крушка
вечера: шнита и по хљеба намазаног паштетом, банана
71,4 кг
,,,proko druže domaće 100%,,, ja sam luk oljuštiti,,,dosta je i to,,,,,,humus i ostala drangulija,,,
Pogledajte prilog 792388
доручак: шнита хљеба, лист едамера, 2 листа пршута
ужина: крушка
ручак: порција чорбе од пасуља, мало парадајза, шнита хљеба
ужина: банана
вечера: пециво са орахом, јабука
70,9 кг
Шта ће ти пире и кобасица, сипај више сарми.
ja volim ovako, a u mljevenom od sarme je i spek![]()
Sto nam nisi sve to lepo i u slici prikazao.....sarmu ja mogu da jedem i bez hleba
elem, kod mene na stolu za ručak je bio gust pasulj sa malo slanine i kobaja
naime, ja sam vam pričao d akuvam u teglama, pa tako i pasulj kuvan imam u teglama, potpuno isto kao što možete naći u samoposlugama pasulj u konzervi
posle je lako i treba vam samo desetak minuta do ručka, evo i kaka
u tiganju, ponavljam u tiganju sam sve spremio, prvo otopio malo slanine jako tanko sečene jer se već presušila, na lakoj vatri, pa sam dodao friške kobaje iz mesare, tanke roštilj kobaje, pa sam ubacio malo ljute paprike i belog luka, čim je zamirisalo a kobaje zapekao sa obe strane, ubacio sam sitno seckanu glavicu crnog luka. kad se luk užutio nasuo sam pasulj iz tegle dodao malo vode i ukrčkao, pre kraja prstohvat friškog i sitno seckanog peršuna... gotovo
sad se nalivam vinom da razbijem pasulj u stomaku, nisam mogao da stanem sa jedenjem, mada istine radi, od jedne tegle ostalo mi dobar ručak i za sutra![]()
veruj mi da se nisam setio, jednostavno, baratam stano sa teglama pa sam se navikao i nije mi ništa to posebnoSto nam nisi sve to lepo i u slici prikazao.....
evo ti slike tog pasulja, te tegle su sa krajevaSto nam nisi sve to lepo i u slici prikazao.....