V 

Vragolasta Amfibija
Gost
trenutno The Clash...zao mi je sto je tako dobra grupa tako propala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto kazes da su propali?!Vragolasta Amfibija:trenutno The Clash...zao mi je sto je tako dobra grupa tako propala.

Vragolasta Amfibija:UH...onda sam pogresila.jel im to album!nisam ih slusala jedno 10 godina a i citala sam da su se posle onog albuma gde ima Sanctuary(ne znam kako se zove)raspali nezasluzeno.
laylah:Vragolasta Amfibija:UH...onda sam pogresila.jel im to album!nisam ih slusala jedno 10 godina a i citala sam da su se posle onog albuma gde ima Sanctuary(ne znam kako se zove)raspali nezasluzeno.
u pa..ne znam mozda gresim..ali The Cult imaju She sells sanctuary?!
a clash...pa ne znam?!hm?
![]()
 hehehehVragolasta Amfibija:laylah:Vragolasta Amfibija:UH...onda sam pogresila.jel im to album!nisam ih slusala jedno 10 godina a i citala sam da su se posle onog albuma gde ima Sanctuary(ne znam kako se zove)raspali nezasluzeno.
u pa..ne znam mozda gresim..ali The Cult imaju She sells sanctuary?!
a clash...pa ne znam?!hm?
![]()
znaci.....da li sam stvarno rekla The Clash ???? :shock:
haha...smesno...da ,mislila sam na The Cult !![]()
 i cult su dobri... jako dobri!Vragolasta Amfibija:kad rece souondtrack...ja trenutno slusam iz filma Plaza...jos kad sam gledala film odusevila sam se muzikom ali tek sada nabavila CD.
 I wanna hurt you just to hear you screming my name 8)Lanfear:My Dying Bride