DJM
Poznat
- Poruka
- 8.446
Пошто је стара тема испунила квоту, започињемо нову. 

Znaci ne mogu da verujem. I meni je danas veoma s*****n dan- danas je tacno 5 meseci moje neprestajuce agonije. A kako me EKV (ili tacnije Anestezija) podseca na tu osobu koja je prouzrokovala tu agonijuEvo,prva
Ovo je bila njegova pesma.Vise ga nema.Na danasnji dan sam ga izgubila .Nedostajaces mi zauvek........
Mislim da ne mozes,na tvoju srecu, da poredis moju tugu sa svojom...On je na zalost na ovaj dan umro.Ali,sve je to zivotZnaci ne mogu da verujem. I meni je danas veoma s*****n dan- danas je tacno 5 meseci moje neprestajuce agonije. A kako me EKV (ili tacnije Anestezija) podseca na tu osobu koja je prouzrokovala tu agoniju
EKV- Anestezija
Skontao sam toliko. I ne mogu, niti to zelim. Samo, eto... Sudbina.Mislim da ne mozes,na tvoju srecu, da poredis moju tugu sa svojom...On je na zalost na ovaj dan umro.Ali,sve je to zivot
Dacice,pa gde si bre?Cidinho & Doca "Rap Das Armas" (iz filma "Tropa de elite")
Mrznem se, tek večeras nam je krenulo daljinsko grejanje, kao ledenica sam.Dacice,pa gde si bre?![]()
Aw, i ja sam navikla na Limunovo vol. 2, 3, 4...Zar nije Limunova dužnost da otvara ove teme?
Mando Diao - Never seen the light of the day