Šta slušaš sada? №10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za mene je nepoznanica kako nam je nacija emancipovana...Sve sami rokeri, hevi metalci, bluzeri i džezeri...Svaka čast majko Srbijo što si od nacije napravila...Ja sam jedan od ljakse-a koji sluša trt mrt muziku...

Izvini, ali moram da te pitam, je l' ti neko hakovao profil, ili su ostale neke posledice od dočeka Nove godine, ili samo troluješ?
Pošto mi se nekako ne uklapa da neko kome je nick Johnny Azra, ko na avataru drži gitaristu najverovatnije nekog rok/metal benda (stvarno ne mogu da vidim ko je tačno na slici) i ko je, ako se dobro sećam, i sam ne tako davno postavljao rok i bluz pesme, što od naših, što od "stranskih" izvođača, da proziva ljude koji isto to rade...

Uostalom, većina tema na ovom pdf-u nije vezana za neki konkretan muzički pravac ili bilo šta slično, ljudi kače ono što trenutno slušaju ili nešto što žele da podele sa ostalima iz bilo kog razloga, nebitno da li to bio Sinan ili Mejnard Kinan, tako da mislim da nema poente prozivati ljude zbog toga, posebno ne na ovakvim musaka temama.

@tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back