Sta si uradio extremno na:bajku,bordu,skejtu,roskama,skijama

• Začetnik teme Začetnik teme ScoobY(Ex)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SIGNATURE 350:
ah da setio sam se i ovoga... idem ja tako kroz jednu usku ulicu (za novosadjane: zeleznicka ulica je u pitanju) i ide neka mecka iza mene, ja da ubrzam, da ne nerviram coveka sto vozi mecku, pocnem da vozim stojeci, i kako sam isao tako, jedna noga na koju sam svu masu i silu oslonio(hteo da nagazim tu pedalu) tad - JE SKLIZNULA SA PEDALE!!! ajao... a vec sam brzo isao. i nabijem yaya na sipku 1. put, uz to se rvem sa kormanom da odrzim pravac da nebi ovom pod auto pao, kako je ta leva noga dotakla asfalt, odskocio sam od asfalta, i opet pri "sletanju" nabio yaya na sipku 2. put, pa je onda i desna otisla s pedale.... :roll: pa opet par puta yaya na sipku... to je sve trajalo 7-8 sekundi, uspem ja da povratim kontrolu, stanem pored, i mozete zamisliti osecaj= strah da ne padnem pod kola+udarac u yaya 5-6 puta+brzina+nekontrola nad bajsom... faca mi je kad sam stao bila otprilike kombinacija ovih :shock: :oops:

Drugar imao sam slican problem, stojeci mi je preskocio lanac na sadnjem zupcaniku i spadne mi noga sa pedale bila je velika brzina slomio sam se ko pi*ka prvi put ozbiljno, a biciklo vozim od 3 godine. Sto se tice MTB i voznje na zadnjem tocku u stojecem polozaju rekord mi je 7 - 8 metara. Dok sam na poncu nekad mogao ulicu celu prevesti na zadnjem pozdrav za drustvo ekstremista od MTB zaludjenika

na jedan veci dzamp od 4 metra na koji sam se stalno penja sa rolerima , i jedan put se zaletim ko budala i toliko sam se odbacio da je falilo jos samo 1 cm da se skrljam na beton sa 4 metra , tad sam se totalno prestravio posto bi verovatno slomio ruku nogu i jos nesto slicno : ) .

jedan puta sam se zaleteo na onu Polu Rampu i kad sam se okrenu nazad da skocima sa dzampa normalno sam ga preleteo ali je puko prednji tockic i izgulio sam rame do koske ima oziljak od desetak centimetara.

vozio sam sa drugom bajs po nekom spustu punom kamenja i cigla na nekom put za reku , tu kad se spustate idete 30 na sat tako da nema sanse da vozite tuda bajs bez amortizera , mogu to samo da zamislim , jos sam pola puta stajao a ne sedeo , i posto je put dosta dugcak jedno 5 km mi sibaomo i nalazimo na razdvajanje puta levo i desno , drug vice : skreni levo levo . I ja polako krecem da levo a on legenda odjednom zakocio da razmisli kuda bese ali ja nisam uspeo da ukocim na vreme i zalupio sam se prvo u njegova ledja pao dole a on sa njegovim bajkom preko mene :? osecaj je bio sugav , bio sam sav ugruvan razjeban , imao sam covrugu na glavi nedelju dana.

Ja vozim skate 2god a znam samo kick back i heel flip a znam i rock and roll neki stariji likovi iz bg-a koji voze profi su radili kick preko jumpa i slajdovali po nekoj sipci ja sam to probao kad sam poceo da slajdujem zaradio sam 12 kopci na glavi 2slomljena rebra kljucnu kost i levu nogu ilevu ruku sam slomio :oops: da ste vfideli taj prizor ceo park gleda ovi me dizu nose u bolnicu a neka xtra riba SANjA pritrcava i pita me jel mi dobro a imao sam 14 god a ona 16. nije mi bilo zao jel me je celo leto pazila, to mi je sadasnja i ne da mi da vozim pred njom

Back