S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi sto posto sve!TEYA BMX:RADIO SVE STO MOZE NA BMX-U!!!!!!!!

an bmx slomio levu ruku kad sam hteo da g apreteram preko brda sljunka,na skejtu slomio obe ruke kad sam se spustao niz betonski nasip od 45 stepeni(plus me vuko drugar sa biciklom niz isti)ScoobY(Ex):
a kako si se popeo?Pseke?Neeeemoliiiimmmm aaaaaa:samo jurcao nizbrdo na fruskoj gori...
Ja sam ocekivao na prednjemmarkoMX:u ime mog druga Jove koji je provozao na bike-u na zadnjem tocku citavu glavnu ulicu u Somboru!
Mountain Bike... Jel ti je sad jansije?Anonymous:e cuj mozda zvuci malo smesno ali bi jako voleo da mi neko objasni sta je taj MTB?
), ceoni sudar vile-u-vile
sa jednom kravom ali tu nisam uspeo da preletim bajs. na zadnjaku mogu da odvezem 4-5m ali otkad imam 21 brzinu i onaj mega range zupcanik, zamalo da zavrsim na ledjima svaki put, sa bmx sam par puta prebrzo isao u krivini i proklizio po pesku u p.m. , pre neki dan sam se popeo na uspon od oko 40 stepeni a na nekim mestima i vise
i tu mi je nekoliko puta za dlaku bilo da se strmopi.zdim preko ledja unazad, poskakivao je i prednji tocak pa sam jedva i pravac na tom usponu odrzao(visinska razlika od dole do gore je nekih 4m) i ako tada infarkt nisam dobio nikad necu. tako sam se tih par puta isekao a pogotovu na vrhu kada je uspon bio najveci
pa sam bukvalno za milimetar izbegao da se na ledja isprevrcem dole...
ops: